Szakmai tanfolyam (BPTC)

Általános információk

5 locations available

Program leírás

Ha a cél az, hogy ügyvéd legyen, a BPP University Bar Szakmai Képzési Kurzusa (BPTC) nyújtja a lehető legjobb képzést. Támogatói és konferencia-találkozókat kínálunk négy, valódi életmódbeli próbatétel és felmérés csoportjaiban, valamint bármely szolgáltató választékának legszélesebb skáláját. Ezenkívül Karrier szolgáltatásunk minden akadályt kihúz, hogy segítsen a pupillage biztosításában.

A BPTC sikeres elvégzésével Ön teljes mértékben felkészül az ügyvédi jogviszonyokra - és jogosult lesz arra, hogy az Angliai és Wales-i Ügyvédi Kamarának hívják (feltéve, hogy megfelel a Inn of Court minősítő munkamenet követelményének).

A jogi szakma igényes lehet, és ügyvédi tanácsadás nem mindenki számára. Javasoljuk, hogy olvassa el a Bar Standards Board által kiadott fontos információkat, ha az Angliai és Wales-i Tanácshoz szeretne tanulni.

A Bar Professional Training Course (BPTC) díjat a BPP University ítéli oda.

Kulcs információ

 • Kis csoportos foglalkozások - minden gyakorlati érdekképviseleti és konferencia-beszélgetést 4 csoportban tanítanak
 • Tanuljon tapasztalt gyakorlókból, akiknek erős gyakorlati fókuszuk van
 • A véleménynyilvánítás és a megszövegezés értékelésének típusba foglalása
 • Legnagyobb lehetőségek közül választhat, többet, mint bármely más szolgáltató
 • Növelje ismereteit a tanítás előadásainak és a bírósági látogatások bemutatásának köszönhetően, amely segít az alkalmazásoknak a legmegfelelőbb kamarákhoz való célzáshoz
 • Az ösztöndíjak, a kamatmentes fizetési tervek és a jövőbeni pénzügyi hallgatói hitelek révén rendelkezésre álló finanszírozás
 • Élvezze a létfontosságú munkatapasztalatot - a valós ügyfelek tanácsadásával a díjnyertes Pro Bono Centeren keresztül
 • Gyakorolja a készségeket az igazságszolgáltatás és a szakemberek által megítélt próbaidő és próbaesemények révén
 • Valódi élettani értékelések az érdekképviseletben és a konferencia során, hivatásos szereplők segítségével
 • Ár-érték arány - a díjban szereplő összes könyv és tananyag
 • A proaktív karrierek támogatják a lehető legjobb esélyt a pupillage biztosítására
 • Konvertálja BPP University BPTC teljes BPP University Masters fokozatot kitöltésével további 30 kredit

BPTC karriergarancia

Bar Szakmai képzési kurzusaink a lehető legjobb képzést nyújtják az életvezetőként, és biztosak vagyunk benne, hogy Karrier Garanciát kínálunk.

Ha a BPTC befejezésétől számított hat hónapon belül nem kapsz pupillát, akkor a BPP-ben további 16,500 GBP értékű * BPC-t is meg lehet tanulni, beleértve az LPC-t is. A helyek korlátozottak, így további információkért az alkalmazáshoz vagy a további tudnivalókhoz kérjük, vegye fel a kapcsolatot a felvételi csapatunkkal.

Szorosan kapcsolódik a szakmához

A Bar Szakmai képzés elsősorban a gyakorlati tapasztalatokra és alkalmazásokra összpontosít, különös tekintettel az érdekképviseletre. Gyakorló oktatóink nagy tapasztalattal rendelkeznek - akik közül néhányan még mindig gyakorolják vagy szoros kapcsolatot tartanak fenn a szakmával, és a Court of Inns házirendjei is.

Innovatív tanulmányi eszközök

A tanulási anyagok a következők:

 • Online bemutatók
 • Javasolt válaszok írásos munkára
 • Élő becsméreléseket a hivatásos szereplők - az érdekképviselet és a konferencia érdekében
 • Digitális felvételek, amelyek lehetővé teszik heti teljesítményének felülvizsgálatát
 • Feljegyzett revíziós előadások minden polgári és bűncselekmény kiscsoportos foglalkozásra
 • A Fehér Könyv és az Archbold Bűnügyi Gyakorlat

Tanulmányi időpontok és értékelés

A teljes munkaidős BPTC egy teljes tanévre vonatkozik - szeptembertől júniusig. Alternatív megoldásként választhat, hogy a képesítést részmunkaidőben, havi egy hétvégén, két éven keresztül tanulmányozhatja.

A teljes munkaidős lehetőség esetén az órák hetente három vagy négy napig is lebonyolíthatók, a heti egy nap pedig a kutatásra és az előkészítésre van fenntartva. A részmunkaidős lehetőség esetében háromnapos indukciós program, majd egy hétvégén az osztálytermi tanulmány havonta.

Az írásos és szájon átívelő készségvizsgák kombinációját az év során értékelik. Mind a nappali, mind a részidős hallgatók esetében a legtöbb értékelés hétköznapokon történik.

A BPP University hallgatóknak lehetősége van arra, hogy írják be a véleményüket, és készítsenek értékelést, szemben a kézírással.

Tanulmányozzuk LLM jogi gyakorlatunkat (tanárok)

Egy új program, amely az alapvető képzettséggel rendelkező képzett ügyvédre bízza magát, büszkék vagyunk arra, hogy elindítjuk az LLM jogi gyakorlatát (Barristers), egy integrált gyakorlat-orientált Masters programot, amely magában foglalja a nagyra értékelt BPTC-t, és amely a posztgraduális hitelfinanszírozásig £ 10,280 a Student Loans Company-tól.

Az új program egyesíti a tanításokat a BPTC-től számos új modul segítségével. Ez egy kihívást jelentő és kifizetődő program, amely lehetővé teszi, hogy olyan további ismereteket és készségeket szerezzen, amelyek valós értéket képviselnek a jelenlegi jogi gyakorlatban.

Ingyenes mesterek feltöltik

Adunk lehetőséget arra, hogy fokozzuk a BPTC-t, és feltöltsük a képesítést egy teljes mesterképzésre, felár nélkül. Ez azt jelenti, hogy a tantárgyi döntéstől függően akár egy BPP University LLM Kereskedelmi Jogi Gyakorlatát vagy LLM Jogi Társaságát (Barristers) is elvégezheti.

Belépési követelmények

A BPP University Posztgraduális Diploma Bar Practice (BPTC) belépési követelmények:

 • Érettségi jogi vagy nem jogtudományi fokozat plusz CPE / GDL (minimum 2: 2)
 • Az Inn of Court tagsága
 • A tanfolyam alkalmassági teszt (BCAT)
 • Folyékony angoltudás:

a. az IELTS akadémiai teszt minden egyes szakaszában legalább 7,5 pont; vagy
b. a Pearson teszt angol nyelvű (akadémiai)

A regisztrációt megelőzően vagy azt megelőzően a nem angol nyelvű hallgatók hallgatói kötelesek bizonyítékot benyújtani a fenti tesztszolgáltatók közül, akik igazolják, hogy a teszt minden egyes szakaszában elérték a szükséges pontszámokat ugyanabban az ülésben. Alternatív megoldásként a diákok 2: 1 vagy 1-es osztályt is megjósolhatnak, akik úgy vélik, hogy meghaladják a nyelvi követelményt, Skype-interjút kérhetnek a BPTC programok valamelyik igazgatójával vagy jelöltjével, akik lemondhatnak a regisztrációs igazolás követelményeiről.

A vizsgázó által kiállított bizonyítványok, amelyek egy jelölt által a fenti tesztek valamelyikében elért pontszámot igazolják, legyenek érvényben és érvényesek az adott tesztszolgáltató szabályai alapján, attól a naptól kezdődően, amikor a jelölt megkezdi a BPTC-t.

A BPTC-nek való belépés után a BPP University úgy ítéli meg, hogy a hallgató nyelvtudása nem kielégítő, vagy kérdése van annak, hogy valamelyik aspektusa az előírt szinten van-e, akkor a hallgatónak meg kell tennie a fenti nyelvvizsga-teszteket a tanfolyam bármely szakaszában (a hallgató költségén) és elérni a szükséges pontszámot. Ez a jog korlátlan, függetlenül a diákok első nyelvétől.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Tovább

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Kevesebb
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Több Kevesebb