Posztgraduális diploma a jogi gyakorlatban (LPC)

Általános információk

7 locations available

Program leírás

A mi LPC-jünk biztosítja az alapvető képzettséget, amelyre képzett ügyvédnek kell lenni, és jogi ismeretekkel, készségekkel és kereskedelmi megértéssel kell rendelkeznie a mai piacon. Többet tudunk felmutatni Önnek, mint a jogi ismereteknek - összpontosítunk a mindentudó jogi ismeretekre és a kereskedelmi tudatosságra, amelyet a munkáltatók keresnek.

A Posztgraduális Jogi Ügyvédi Diploma , az úgynevezett Jogi gyakorlat tanfolyam (LPC) a híd az egyetemi világ és a szakmai élet egy ügyvédi iroda. Nem véletlen, hogy a BPP University LPC-je az első választás számos vezető ügyvédi irodának, akik csak a gyakornokokat küldenék velünk tanulni. Ezeket a cégeket más jogtudományok fölött választjuk ki, mivel az oktatásunk szakmai jelentősége és tanításunk, felszereltségeik és anyagaink irigylésre méltóan magas színvonala.

Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza az LPC-t a BPP University , akkor a lehető legjobban meg tudja kezdeni a jogi pályafutását:

 • Töltse ki a képesítést akár egy LLM Kereskedelmi Jogi Gyakorlatra vagy az LLM Professional Jogi Ügyletre, felár nélkül
 • Adjon hozzá értéket és összpontosítson az Ön LPC-jére, ingyenes oktatói és rendezvényein keresztül, akiket oktatóink a vezető ügyvédi irodákkal együttműködve biztosítják Önnek a gyakorlati készséget
 • Rugalmas tanulmány a menetrend szerint: teljes munkaidős, részidős vagy gyorsított, három kezdő dátum és hét belvárosi helyszín között
 • Tanuljon olyan képzett ügyvédekből, ügyvédekből és bírákból, akik segíthetnek a jogi karrier fejlesztésében - bármelyik oktatónk még mindig gyakorol és kapcsolatban áll a kamarákkal, az ügyvédi irodákkal és a házon belüli csapatokkal minden szinten

A Jogi Szakmai Posztgraduális Diplomát a BPP University ítéli oda, és a Solicitors 'Regulatory Authority (SRA) felhatalmazza.

Hogyan kell alkalmazni:

 • A teljes munkaidős és gyorsított pályázatokat a Központi Alkalmazások Testülete (CAB)
 • A részidős pályázatokat közvetlenül a BPP University kell elvégezni

Felkészülés a gyakorlatra

Az LPC-tanítás üzleti célokra összpontosít, hogy tükrözze a szakma keresletét a kereskedelemben részt vevők számára. A vezető ügyvédi irodákkal közösen létrehozott LPC innovatív, dinamikus és piacvezető.

Annak érdekében, hogy a legjobban kihasználhassa az LPC-jét, kis csoportokban tanítanak tapasztalt oktatók, akik képzett ügyvédek. Hiszünk abban, hogy magas színvonalú oktató-hallgatói interakciót kínálunk, és a tanulmányaid során Ön egy dedikált személyes tanár támogatásával és egyéni mentorálással jelentkezhet.

Ingyenes mesterek feltöltik

Miért jár el a szabványos LPC-vel, ha felveheti a posztgraduális diplomáját az LLM Kereskedelmi jogi gyakorlatára vagy az LLM Professional jogi gyakorlatára ingyen?

Fejlessze fejlett kereskedelmi és üzleti akenciáját, amelyet a cégek követelnek, és biztosítják, hogy a tömegből álljon ki a LLM Kereskedelmi Jogi Ügyosztályunkkal. A Posztgraduális Jogi Szakképzési Diploma mellett két további üzleti modul is elvégezhető, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek és ügyvédi irodák működtetésének üzleti és stratégiai környezetének fejlett megértését, valamint a tudásnak a jogi gyakorlaton belüli használatához szükséges készségeket.

Alternatív megoldásként, alakítsa át a posztgraduális diploma teljes mesterképzésben mindössze 15 hét az LLM Professional jogi gyakorlat. Ehhez egy kutatási projektet kell elvégeznie. A teljes LLM-programok közül választhat a szakosodott tantárgyak széles választékából, mint például a kereskedelmi jog, a pénzügyi szabályzat és a megfelelőség, az iszlám pénzügyek és üzleti jog, valamint a transznacionális büntető igazságszolgáltatás, és akkor is befejezheti kutatási projektjét online (a bárhol a világon), legfeljebb öt évvel az LPC megkezdésétől.

Növelje a foglalkoztathatóságot

Attól a pillanattól kezdve, hogy elfogadja a helyét az LPC-nünk, hozzáférhet a karrier szolgáltatásunkhoz, amely a következőket kínálja:

 • Alkalmazás-áttekintés a képzési szerződésekre és az ügyvédi irodákban, vállalatoknál és a non-profit szektorban történő elhelyezésekre

 • Támogatás kutató cégekkel

 • Tanácsok az önéletrajzokról és a betűkről

 • Segítség az interjúk elkészítéséhez és az értékelő központ tanácsadásához

 • Mock interjúk

 • Tanácsadás az alternatív karrierekre

Soha nem hagyja el a tanácsadást üres kézzel. Együtt elkészítünk egy karrier cselekvési tervet, amely részletezi, milyen lépéseket kell tennie ahhoz, hogy elérje karriercéljait.

Ön is kap egy LPC oktatót, aki tanácsot adhat a kurzus megkezdése előtt. Szakmai tapasztalatuk előnyös lehet, ha az LPC program megkezdése előtt pályázni szeretne képzésre.

Foglalkoztatási hét

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy fejlessze szakmai készségeit és javítsa a személyes márkáját, hogy felkészítse Önt a jogi pályafutására. Minden LLM Jogi Gyakorlat hallgatóinak ütemterve lesz, hogy részt vegyen három kötelező munkahelyen, amelyek alapvető ötleteket nyújtanak arról, hogyan kezeljék az ügyvédi irodában az első hetet és fejlesszék kereskedelmi tudatosságukat. Ezenkívül lehetőséget kap arra, hogy széles választékban vegyen részt számos opcionális workshopon, amelyeket a vezető ügyvédi irodákkal együtt terveztek és szállítottak.

Rugalmas lehetőségek az Ön életmódjának illeszkedésére

Kiválaszthatja, hogy tanulmányozza a LPC teljes munkaidős, részmunkaidős vagy gyorsított alapon. Januárban, augusztusban és szeptemberben három év kezdődik a választott tanulmányi módtól függően, így a tanulmányait az Önnek megfelelő időben el tudja kezdeni.

Teljes és részidős

A nappali és a részmunkaidős programokat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek életstílusának. Attól függően, hogy melyik központot választja és a kezdő dátumát, egyes központokban különböző módokat és menetrendi opciókat választhat. A nappali tagozatos programunk lehetővé teszi, hogy heti két, három vagy négy napot tanulmányozhassunk, és a részidős programunk úgy van kialakítva, hogy megfeleljen más kötelezettségvállalásainak, például a munka és a családnak, a nap, az esti és a hétvégi lehetőségekkel, valamint az előadásokkal online a maximális rugalmasság érdekében.

Gyors track (csak Londonban)

BPP University volt az első olyan szolgáltató, amely gyorsított LPC-t ajánlott fel. A kilenc helyett hét hónap alatt elérhető, ugyanolyan magas színvonalú személyes kapcsolat, amely rövidebb időre lecsapódik. Ez a lehetőség intenzívebb, mint a szokásos teljes munkaidős LPC, és mivel kevesebb idő alatt ugyanazt az anyagot fedezi le, a gyorspályás hallgatóknak két további órája van a szemtől-szembeni tanítással és heti három órás felkészüléssel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a menetrendek a rendelkezésre állás függvényében vannak, és a központ és a mód között változhatnak.

A program tanítása

Online tananyagok

Mind a nappali, mind a részmunkaidős LPC hallgatók számos minőségi online előadást kapnak különböző formátumokban, hogy annyiszor, amennyit csak kíván, mind a felkészülést, mind a revíziót. Minden LPC bemutató munkamenetének változata (amelyet "kiscsoportos" munkamenetnek nevezünk) szintén elérhető az interneten, így bármikor és bárhonnan is megszilárdíthatja és módosíthatja.

Kis csoportos foglalkozások - a szakmai gyakorlat elindítása

Minden egyes modul kezdetén átfogó anyagcsomagot fogunk kapni, amely fejezet (előadás) és Small Group Session (SGS) leírásokkal rendelkezik. Az egyes modulokat ezután online előadásokon, SGS-eken és független magánoktatáson keresztül nyújtják. Az előadások jellemzően 1 órát, az SGS-k pedig 2 óra.

Mielőtt minden egyes SGS-hez felkészülne, el kell olvasnia a vonatkozó fejezetadatlapot és meghallgatnia kell a kísérő előadást. Ezután köteles elvégezni az SGS leírásban részletezett előkészítést. Ez a felkészülés lehetõvé teheti például, hogy - kutasson egy jogterületet, dolgozzon fel prezentációt, dolgozzon ki egy szerzõdéses záradékot, készítsen tanácsadási levelet és elemezzen egy cselekvési okot.

Az SGS-ek számos különböző tanulási és oktatási technikát magukban foglalnak, kombinálva az egyéni és a csapatmunkát, valamint a következők bevonásával:

 • Előadások
 • Szokatlan meghallgatások
 • tárgyalások
 • Szerkesztési feladatok
 • Problémamegoldás

A tantermi anyagokat olyan oktatók készítik el, akik gyakorlatilag képzett ügyvédekként dolgoztak. Ez biztosítja, hogy az Ön SGS-jei gyakorlati tevékenységei valós esettanulmányok keretében valósuljanak meg, amelyek alaposan előkészítik Önt a gyakorlatban való munkavégzésre.

Ügyfélportfóliók

Meg fogja tanítani a fő gyakorlati területeit (üzleti jog és gyakorlat, ingatlanjog és gyakorlat, polgári peres ügyek), három "ügyféllel" összefüggésben. Három ügyfelek üzleti tevékenységének megfontolása révén értékelni fogja, hogyan működnek együtt a vállalkozások, és hogyan befolyásolhatják az ingatlan vagy az üzleti tranzakció keretében hozott döntések a folyamatban lévő peres ügyeket. Az ügyfelek portfólióinak használata azt is szemlélteti, hogy az ügyfeleket gyakran képviselik a vállalat különböző részlegei, amelyek szorosan reprodukálják a valós életet.

A 2. fázisban, amikor választani kívánja a választani, akkor ügyfeleinek széles körére fog járni, ami tükrözi a gyakorlati tapasztalatok sokféleségét. Ez tovább fog fejleszteni nemcsak a jogi akenciát, hanem a kereskedelmi tudatosságot is.

Felvételi információk

A megelőző tanulás (APL) akkreditációja

Az LPC-hez pályázó BPTC-diákok jogosultak lehetnek mentességekre és diszkontált díjakra az APL alkalmazásával.

A BPTC sikeres végzettségei mentesülhetnek a részvétel és az értékelés alól a következő területeken:

 • 1. szakasz - Kérdés, érdekképviselet, szerkesztés
 • 2. szakasz - Két szakválaszték

A sikeres BPTC diplomások 50% kedvezményt kapnak az LPC-díjakra az APL alkalmazásával. Ez vonatkozik azoknak a hallgatóknak, akik a BPTC-t befejezték, legkorábban öt évvel az LPC-be való beiratkozásukat megelőzően.

A BPTC végzősöknek nem kötelező a pupillage; azonban az útvonalat folytató diákoknak teljes körű képzést kell kötniük az LPC-t követően. Az APL-t alkalmazó diákok nem részesülhetnek mentességben a képzési szerződés teljesítésétől.

Azok a diákok, akik tanulói végzettek, nem követik az APL útvonalat, mivel jogosultak válni ügyvédi ügyvédeikre a minősített ügyvédi átadási rendszer szabályai (QLTS) révén.

díjak

2018. szeptember kezdete, teljes munkaidős és részidős programok:

 • Birmingham: £ 12,740
 • Bristol: 12.740 £
 • Cambridge: £ 12,740
 • Leeds: £ 11 930
 • Liverpool: 11 930 £
 • London Holborn: £ 16.200
 • Manchester: 11 930 £
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Tovább

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Kevesebb
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Több Kevesebb