DJ-k, és a Ph.D., a Law & Policy Program

Cambridge Graduate University 's College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Masters in Laws és politika, DJ-k (doktori Jogi Science), és Ph .D. a Law & Policy - és számos közös diplomák más Cambridge Graduate University Colleges, beleértve a College of Business, és a College of Regulatory Science & Public Health. A kari van egy köre és mélysége szakértelemmel rendelkezik a jogi ösztöndíj és gyakorlatot, amely lehetővé teszi a főiskolai kínál a masszív globális merítés tananyag. Ezek közé tartozik a széles körű praxis vezetése alapú projektek és tanfolyamok, hogy a diákok a lehetőséget, hogy tantermi tanulás dolgozni megoldása valós problémákra. A tudományos program is nevezetes, a világ egyetlen globális campus egysége, amely merülő tapasztalatok minden régióban a világ, hogy megszerezzék a ritka betekintést a nemzetközi és összehasonlító jog. A diákok általában multidiszciplináris érdekek és fedezze fel ezeket az érdekeket a globális merítés intensives kar, hogy a részvény és mentora tapasztalataikat, ösztöndíj és a tananyag az egész programot.

Törvény mélyen érintett a gazdasági, politikai és társadalmi világát. És így minden harcban cél jelentőségét mindig magában egy eljegyzési a törvény. A tananyag célja a diákok, akik igyekeznek megérteni, hogy jog és politika lehet hasznosítani a globális hatások, vagy akik szeretnék folytatni karrierjüket, mint a globális vezetők és a változás ügynökök.

A College of Law, politika és Global Studies nem csak azok a kurzusok és klinikák, amelyek nyilvánvalóan releváns, hanem tanfolyamok és egyéb tevékenységek, amelyek látszólag kevésbé nyilvánvalóan kapcsolódik a jog és a politika, de fontos, hogy az épület érintett ismereteit, készségeit és stratégiák. A múlt megismerése, elemzése közötti kapcsolatok jog, a társadalom, a kultúra, az érdekeltek, a gazdaság, a globalizáció, az üzleti, a szociális intézmények, boncoló erős intézmények, készségek és képességek - beleértve az adatok és politikai elemzési képességét - mind fontos lépést; így megértjük különösen problémás területek és a kapcsolódó jogi anyagok.

A College of Law, politika és Global Studies célja, hogy ösztönözze a diákokat, hogy koncentrálni egy széles körű és integrált elemzését változók létrehozása globális hatások. A testület véleményét a változók olyan mélyen összefügg egymással. Az Akadémia célja, hogy a diákok, hogy dolgozzon ki egy gazdag megértése az ígéretek és a belső korlátai, a különböző közlekedési módok és munkaterületek, amelyek érdeklik a diákok.

A DJ-k, és a Ph.D. a Law & Policy vannak jogi tudomány programok Cambridge Graduate University és a College of Law, politika és Global Studies "legfejlettebb jogi diplomát, amelynek célja a vezető jogászok, kormányzati törvény és a politikai döntéshozók, a nemzetközi és regionális üzleti szakemberek, és a jogi egyetemi oktatók, akik kívánják folytatni alkalmazott vezetői mellett tartós független tanulmány, kutatás és az írás. Cambridge Graduate University egy élénk kar sikeres szakemberek és tudósok a világ minden tájáról. Sok a globális korosztály tagjai már bíráknak, ügyvédeknek, és a tanárok saját hazájukban, az Egyesült Államokban, vagy más országokban. DJ-k és Ph.D. jelöltek fog egy dolgozat, amely jelent majd jelentős és értékes hozzájárulást jogtudomány.

Öt lépése van a DJ-k és Ph.D., a Law & Policy program:

• vizsgálat befejezését terv, amely tartalmazza természetesen a munka

• A sikeres befejezése a szigorlat

• Előadások a doktori kollokvium

• benyújtása és elfogadása a doktori értekezés

• A sikeres szóbeli védelmében a dolgozat

Az első két ilyen követelmények-előkészítés és vizsgálat befejezését terv, és sikeres szigorlat-befejeződnek az első tanév. A DJ-k és Ph.D. törvény jelöltek általában kiegészíti a fennmaradó követelmények-bemutatók a doktori kollokvium, benyújtása és elfogadása a dolgozat, és szóbeli védelmében a dolgozat készítése során 12-36 hónapos időszak befejezését követően a szigorlat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Cambridge Graduate University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020