Phd jogi és politikai program

Általános információk

Program leírás

DJ-k, és a Ph.D., a Law & Policy Program

Cambridge Graduate University 's College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Masters in Laws és politika, DJ-k (doktori Jogi Science), és Ph .D. a Law & Policy - és számos közös diplomák más Cambridge Graduate University Colleges, beleértve a College of Business, és a College of Regulatory Science & Public Health. A kari van egy köre és mélysége szakértelemmel rendelkezik a jogi ösztöndíj és gyakorlatot, amely lehetővé teszi a főiskolai kínál a masszív globális merítés tananyag. Ezek közé tartozik a széles körű praxis vezetése alapú projektek és tanfolyamok, hogy a diákok a lehetőséget, hogy tantermi tanulás dolgozni megoldása valós problémákra. A tudományos program is nevezetes, a világ egyetlen globális campus egysége, amely merülő tapasztalatok minden régióban a világ, hogy megszerezzék a ritka betekintést a nemzetközi és összehasonlító jog. A diákok általában multidiszciplináris érdekek és fedezze fel ezeket az érdekeket a globális merítés intensives kar, hogy a részvény és mentora tapasztalataikat, ösztöndíj és a tananyag az egész programot.

Törvény mélyen érintett a gazdasági, politikai és társadalmi világát. És így minden harcban cél jelentőségét mindig magában egy eljegyzési a törvény. A tananyag célja a diákok, akik igyekeznek megérteni, hogy jog és politika lehet hasznosítani a globális hatások, vagy akik szeretnék folytatni karrierjüket, mint a globális vezetők és a változás ügynökök.

A College of Law, politika és Global Studies nem csak azok a kurzusok és klinikák, amelyek nyilvánvalóan releváns, hanem tanfolyamok és egyéb tevékenységek, amelyek látszólag kevésbé nyilvánvalóan kapcsolódik a jog és a politika, de fontos, hogy az épület érintett ismereteit, készségeit és stratégiák. A múlt megismerése, elemzése közötti kapcsolatok jog, a társadalom, a kultúra, az érdekeltek, a gazdaság, a globalizáció, az üzleti, a szociális intézmények, boncoló erős intézmények, készségek és képességek - beleértve az adatok és politikai elemzési képességét - mind fontos lépést; így megértjük különösen problémás területek és a kapcsolódó jogi anyagok.

A College of Law, politika és Global Studies célja, hogy ösztönözze a diákokat, hogy koncentrálni egy széles körű és integrált elemzését változók létrehozása globális hatások. A testület véleményét a változók olyan mélyen összefügg egymással. Az Akadémia célja, hogy a diákok, hogy dolgozzon ki egy gazdag megértése az ígéretek és a belső korlátai, a különböző közlekedési módok és munkaterületek, amelyek érdeklik a diákok.

A DJ-k, és a Ph.D. a Law & Policy vannak jogi tudomány programok Cambridge Graduate University és a College of Law, politika és Global Studies "legfejlettebb jogi diplomát, amelynek célja a vezető jogászok, kormányzati törvény és a politikai döntéshozók, a nemzetközi és regionális üzleti szakemberek, és a jogi egyetemi oktatók, akik kívánják folytatni alkalmazott vezetői mellett tartós független tanulmány, kutatás és az írás. Cambridge Graduate University egy élénk kar sikeres szakemberek és tudósok a világ minden tájáról. Sok a globális korosztály tagjai már bíráknak, ügyvédeknek, és a tanárok saját hazájukban, az Egyesült Államokban, vagy más országokban. DJ-k és Ph.D. jelöltek fog egy dolgozat, amely jelent majd jelentős és értékes hozzájárulást jogtudomány.

Öt lépése van a DJ-k és Ph.D., a Law & Policy program:

• vizsgálat befejezését terv, amely tartalmazza természetesen a munka

• A sikeres befejezése a szigorlat

• Előadások a doktori kollokvium

• benyújtása és elfogadása a doktori értekezés

• A sikeres szóbeli védelmében a dolgozat

Az első két ilyen követelmények-előkészítés és vizsgálat befejezését terv, és sikeres szigorlat-befejeződnek az első tanév. A DJ-k és Ph.D. törvény jelöltek általában kiegészíti a fennmaradó követelmények-bemutatók a doktori kollokvium, benyújtása és elfogadása a dolgozat, és szóbeli védelmében a dolgozat készítése során 12-36 hónapos időszak befejezését követően a szigorlat.

Utoljára frissítve aug. 2015

Az iskoláról

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Tovább

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Kevesebb