LAWSTUDIES

Távoktatás Vitarendezési tanulmányok Jogi PhD Diplomák Megtekintése Észak-Amerikában 2020

A Jogi PhD az alábbi területek vezető pozícióra készíti fel a hallgatókat: jog, igazságszolgáltatás, kormányzat és üzlet. A képzés elvégzése intelligens módja a jogi pályakeresésnek a kutatás és a tudomány eszközeivel.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Távoktatás Vitarendezési tanulmányok Jogi Tanulmányok Észak-Amerikában 2020

1 Találatok Vitarendezési tanulmányok, Észak Amerika, Távoktatás Filter

Phd a nemzetközi jog és a szerződési jog

Pôle Universitaire Euclide
PhD
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
On-line

Az egyik a világ egyetlen PhD szakok International Law által kínált olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint.

Tovább