LAWSTUDIES

3 Nemzetközi jog tanulmányok Jogi PhD Összevetése

A Filozófia doktora olyan tanulmányi program, amelyet gyakran olyan oktatóknak ítélnek oda, akik legalább nyolc éve iskolába járnak. Valójában Ph.D. az egyik legmagasabb tudományos díj. Ez a program önmagában három-hat évig tarthat.

Mi az a Ph.D. a nemzetközi jogtanulmányokban? Ez a doktori program nemzetközi szempontból tekint a törvényre. A diákok megfontolhatják, hogy a kultúra és a vámok hogyan befolyásolják a törvényt Egyes kurzusok még megvizsgálhatják, hogy a különböző országok hogyan működnek együtt a törvény érdekében. A Ph.D. tananyagának tanterve A program nagyban eltérhet egy iskolától a másikig. Előfordulhat előadások, viták, projektek és disszertációk. A pontos tanfolyamok hasonlóak lehetnének az amerikai vezetéshez és a globális rendhez, a bioetikához és a joghoz, a polgársághoz a válságban, a korrupcióban, valamint a gazdasági fejlődésben és a demokráciában.

Ez a felsőoktatás nem csak a diplomások különböző szakmákra készül, hanem vonzóbb pályázóként is. Például a továbbfejlesztett kommunikáció, a kritikai gondolkodás és az időgazdálkodási képességek a tanfolyamokon keresztül gyorsabb promóciókat és magasabb fizetési béreket eredményezhetnek.

A Ph.D. költsége nem minden iskolában megegyezik. A helyszín, a program időtartama és a tanfolyamok módja befolyásolhatja a személy fizetésének mértékét. Az egyetlen módja annak, hogy valódi becslést kapjunk, hogy közvetlenül kapcsolatba lépünk az egyetemmel.

A nemzetközi jog doktori szintű tanulmányozása számos karriert eredményezhet. Sok Ph.D. a hallgatók szerepet vállalnak az egyetemeken, például tanácsadóban, professzorban vagy kutatóban. A diplomások azonban számos más karrierlehetőséggel is rendelkezhetnek, beleértve a nemzetközi ügyvédi jogi szakembereket, újságírókat a jogi kiadványhoz, nemzetközi ügyvédi ügyvédet, kormányzati rendőri szakembert vagy egy nonprofit szervezet emberi jogi dolgozóját.

Lehet, hogy beiratkozhat erre a fajta programra az egyetemeken világszerte. Egyes iskolák akár online tanfolyamokat is kínálhatnak. Ha készen áll a jelentkezésre, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

 

3 Találatok Nemzetközi jog tanulmányok Filter

Ph.D. az európai és a nemzetközi jog

Palacky University
PhD
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
01 szept. 2020
Angol
Campus

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által felügye ...

Tovább

Phd a nemzetközi jog és a szerződési jog

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
On-line

Az egyik a világ egyetlen PhD szakok International Law által kínált olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint.

Tovább

Hivatalos doktori program Ibero-amerikai közigazgatási törvény

Universidade da Coruña
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Spanyol
Campus

A Doktori Program Ibero-amerikai közigazgatási törvény hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni a tud ...

Tovább