LAWSTUDIES.HU

Nemzetközi jog tanulmányok Jogi PhD Diplomák Megtekintése Nyugat-Európa 2019/2020

A Jogi PhD előfeltételei képzésenként és országonként eltérhetnek. Néhány intézmény előírhatja a Mesterdiplomát. Kérésre az egyetemek további információt nyújtanak a felvételi követelményekről.

A nemzetközi jogi tanulmányok az egyes országok jogszabályaira, valamint a nemzetközileg alkalmazható törvényekre összpontosíthatnak. Ezeket a törvényeket viszonylag tekintve értékelheti, hogy a különböző szervezetek és magánszemélyek tevékenységének mennyire felel meg.     

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Nemzetközi jog tanulmányok Jogi Tanulmányok Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

2 Találatok Nemzetközi jog tanulmányok, Nyugat-Európa Filter

Hivatalos doktori program Ibero-amerikai közigazgatási törvény

Universidade da Coruña
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2020 Spanyolország A Coruña + 1 további

A Doktori Program Ibero-amerikai közigazgatási törvény hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni a tudományos és szakmai tevékenységek előnyösen kapcsolódó közigazgatás.

Ph.D. az európai és a nemzetközi jog

Palacky University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2020 Csehország Olomouc + 1 további

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által felügyelt nemzetközi tapasztalatokkal tudósok.