Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

3 Nemzetközi jog tanulmányok Jogi PhD Összevetése

A Filozófia doktora olyan tanulmányi program, amelyet gyakran olyan oktatóknak ítélnek oda, akik legalább nyolc éve iskolába járnak. Valójában Ph.D. az egyik legmagasabb tudományos díj. Ez a program önmagában három-hat évig tarthat.

Mi az a Ph.D. a nemzetközi jogtanulmányokban? Ez a doktori program nemzetközi szempontból tekint a törvényre. A diákok megfontolhatják, hogy a kultúra és a vámok hogyan befolyásolják a törvényt Egyes kurzusok még megvizsgálhatják, hogy a különböző országok hogyan működnek együtt a törvény érdekében. A Ph.D. tananyagának tanterve A program nagyban eltérhet egy iskolától a másikig. Előfordulhat előadások, viták, projektek és disszertációk. A pontos tanfolyamok hasonlóak lehetnének az amerikai vezetéshez és a globális rendhez, a bioetikához és a joghoz, a polgársághoz a válságban, a korrupcióban, valamint a gazdasági fejlődésben és a demokráciában.

Ez a felsőoktatás nem csak a diplomások különböző szakmákra készül, hanem vonzóbb pályázóként is. Például a továbbfejlesztett kommunikáció, a kritikai gondolkodás és az időgazdálkodási képességek a tanfolyamokon keresztül gyorsabb promóciókat és magasabb fizetési béreket eredményezhetnek.

A Ph.D. költsége nem minden iskolában megegyezik. A helyszín, a program időtartama és a tanfolyamok módja befolyásolhatja a személy fizetésének mértékét. Az egyetlen módja annak, hogy valódi becslést kapjunk, hogy közvetlenül kapcsolatba lépünk az egyetemmel.

A nemzetközi jog doktori szintű tanulmányozása számos karriert eredményezhet. Sok Ph.D. a hallgatók szerepet vállalnak az egyetemeken, például tanácsadóban, professzorban vagy kutatóban. A diplomások azonban számos más karrierlehetőséggel is rendelkezhetnek, beleértve a nemzetközi ügyvédi jogi szakembereket, újságírókat a jogi kiadványhoz, nemzetközi ügyvédi ügyvédet, kormányzati rendőri szakembert vagy egy nonprofit szervezet emberi jogi dolgozóját.

Lehet, hogy beiratkozhat erre a fajta programra az egyetemeken világszerte. Egyes iskolák akár online tanfolyamokat is kínálhatnak. Ha készen áll a jelentkezésre, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb

3 Találatok Nemzetközi jog tanulmányok

Universidade da Coruña

A Doktori Program Ibero-amerikai közigazgatási törvény hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni ... [+]

Bevezetés

program PhD Közigazgatási Jogi Iberoamericano Ez egy hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni a tudományos és szakmai tevékenységek előnyösen kapcsolódó közigazgatás.

A részt vevő egyetemek:

Universidade da Coruña, Spain (koordinátor) University of Montevideo, Uruguay University of St. Tomás de Aquino Tunja, Kolumbia Hispanoamericana University, Nicaragua Universidad Monteávila, Venezuela University of Guanajuato, Mexico Universidad Veracruzana, Mexikó Northeast National University, Argentína Egyetem Piura, Peru Universidad Nacional del Litoral, Argentína Free University School of Law, Costa Rica Miért érdemes a mértéke ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
EUCLID (Euclid University)

Az egyik a világ egyetlen PhD szakok International Law által kínált olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint. ... [+]

Euclid, nemzetközi kormányközi szervezet az egyetemi megbízással kínál válassza ki a diákok a közvélemény egy külső (távolság vagy online) szak úgynevezett DILT vagy Euclid doktori nemzetközi jog és szerződés törvény (ami egy teljes PhD). Mint nyilvános non-profit intézmény, Euclid képes nyújtani megfizethető, alacsony tandíj programok.

Ez az online LLM a nemzetközi jog, ami a 90 US kredit túl a főiskolai, a világ egyetlen PhD program ezen a területen, ajánlanak olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint (az Európai Egyetemi Intézet kínál PhD törvény általánosságban).

Részleges ösztöndíjak állnak rendelkezésre ECOWAS lakosok és az állandó személyzet kormányközi szervezetek. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington Gambia Gambia Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
Palacky University

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által fe ... [+]

Főbb jellemzők 3 év (6 félév) teljes munkaidős, vagy akár 5 év részidős (távoktatási) programot kihívást jelentő szak európai és nemzetközi jog szoros kapcsolatot professzor ösztönző környezetet ösztöndíj és támogatási lehetőségeket a kiemelkedő diákok Program bemutatása

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által felügyelt nemzetközi tapasztalatokkal tudósok.

Elsajátítják a mély megértése az európai és a nemzetközi jog. Ők is egy lehetőséget, hogy válasszon a különböző szaktárgyak tükröző kutatási területe az egyes tanulók. Ennek köszönhetően egyedülálló kombinációja a nemzetközi és az európai jog kialakulása diákok jól felszerelt elméletileg, hogy végezzen a kontextuális és alapos kutatás. Továbbá az elméleti hangsúly a program tanfolyamok kutatási módszerek magatartása független tudományos kutatás és bemutatása az eredmények. A diákok is tanárórát.... [-]

Csehország Olomouc
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul