LAWSTUDIES.HU

Nemzetközi jog Jogi PhD Diplomák Összevetése az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A Jogi PhD számos különböző területtel foglalkozhat, mint például a nemzetközi jog, a kereskedelmi jog, a környezetjog vagy az emberi jogok. Ez a posztgraduális diploma ideális azok számára, akiket vonz a kutatás és a tudomány világa.

A számos hatályban lévő nemzetközi szabvány, szerződés és megállapodás közepette az országoknak nagy szüksége van a rendszert jól ismerő és átlátó szakemberekre. Ezért választja sok diák a nemzetközi jogi LLM diplomát.  

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

A Legjobb Nemzetközi jog Jogi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

1 Találatok Nemzetközi jog, Amerikai Egyesült Államok Filter

Phd a nemzetközi jog és a szerződési jog

EUCLID (Euclid University)
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Washington Gambia Gambia Online + 3 további

Az egyik a világ egyetlen PhD szakok International Law által kínált olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint.