Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

3 Nemzetközi jog Jogi PhD Összevetése

Ha keres egy izgalmas jogi karrierjét, de nem akarja lekötni, hogy egy adott földrajzi területen, akkor folytató nemzetközi jogi diplomát. A PhD nemzetközi jogi egy kihívást jelentő diplomát célja a diákok, akik képesek elvégezni önálló kutatási munkát.

Mi a nemzetközi jog?

A nemzetközi jog lehet meghatározni, mint egy sor szabályt tekinthető a kötelező közötti kapcsolatok különböző államok vagy különböző nemzetek, annak ellenére, hogy egyes törvények ezeket a szervezeteket. Ez vonatkozik elsősorban a vállalatok és az országok, hanem az egyének.

Mik az előnyei Taking PhD nemzetközi jogi?

Megszerezte a PhD nemzetközi jogi adja az alapot szükséges a karrier az üzleti és a kormányzati munka, amely keresztezi a nemzetközi határokat.Kapni fog egy szilárd alapot a törvényeket, amelyek általános a legtöbb országban.

Mennyibe kerül a Take a PhD International Law?

A költség a PhD nemzetközi jog nagyban iskolánként a másikra, és az egyik országból a másikba.

Milyen követelményei vannak a PhD nemzetközi jog?

A PhD nemzetközi jogi igényel egyetemi munka területén a törvény vagy az üzleti, és néhány program is szükség lesz a mester 's diploma vagy azzal egyenértékű is. A jól bevált kutatási képességét és erős akadémikusok is szükség van. A programok megkövetelik a diákok közzé tudományos cikkeket érettségi előtt.

Milyen karrier várhatunk egy PhD International Law?

A diákok és a doktori fokozat nemzetközi jogi működhet karrier bevonásával a nemzetközi üzleti és emberi jogi kérdéseket a határokon átívelő. Ezek a kutatási-intenzív karrier igényel szakképzett, iskolázott egyének. Előfordulhat munkát egy nemzetközi ügyvédi iroda, a kormányzati szervek, illetve a vállalkozások, hogy a bérleti házon jogi szakemberek.

Miért, hogy a PhD nemzetközi jogi Online?

Az egyik lehetőség az, hogy a jogi diploma kényelmesebb, vagy segít a költségek egy részét a tanuló egy üzleti jogi diplomát, hogy tanulmányozza online. Tanulás online nem korlátozza, földrajzi, és számos alkalom nyílik keresni ezt az értékes diplomát a kényelem a saját otthonában.

Hogyan beiratkozik egy PhD nemzetközi jogi?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Tovább Kevesebb

3 Találatok Nemzetközi jog

Universidade da Coruña

A Doktori Program Ibero-amerikai közigazgatási törvény hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni ... [+]

Bevezetés

program PhD Közigazgatási Jogi Iberoamericano Ez egy hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni a tudományos és szakmai tevékenységek előnyösen kapcsolódó közigazgatás.

A részt vevő egyetemek:

Universidade da Coruña, Spain (koordinátor) University of Montevideo, Uruguay University of St. Tomás de Aquino Tunja, Kolumbia Hispanoamericana University, Nicaragua Universidad Monteávila, Venezuela University of Guanajuato, Mexico Universidad Veracruzana, Mexikó Northeast National University, Argentína Egyetem Piura, Peru Universidad Nacional del Litoral, Argentína Free University School of Law, Costa Rica Miért érdemes a mértéke ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
EUCLID (Euclid University)

Az egyik a világ egyetlen PhD szakok International Law által kínált olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint. ... [+]

Euclid, nemzetközi kormányközi szervezet az egyetemi megbízással kínál válassza ki a diákok a közvélemény egy külső (távolság vagy online) szak úgynevezett DILT vagy Euclid doktori nemzetközi jog és szerződés törvény (ami egy teljes PhD). Mint nyilvános non-profit intézmény, Euclid képes nyújtani megfizethető, alacsony tandíj programok.

Ez az online LLM a nemzetközi jog, ami a 90 US kredit túl a főiskolai, a világ egyetlen PhD program ezen a területen, ajánlanak olyan kormányközi szervezet maga alkotta nemzetközi jog szerint (az Európai Egyetemi Intézet kínál PhD törvény általánosságban).

Részleges ösztöndíjak állnak rendelkezésre ECOWAS lakosok és az állandó személyzet kormányközi szervezetek. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington Gambia Gambia Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
Palacky University

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által fe ... [+]

Főbb jellemzők 3 év (6 félév) teljes munkaidős, vagy akár 5 év részidős (távoktatási) programot kihívást jelentő szak európai és nemzetközi jog szoros kapcsolatot professzor ösztönző környezetet ösztöndíj és támogatási lehetőségeket a kiemelkedő diákok Program bemutatása

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által felügyelt nemzetközi tapasztalatokkal tudósok.

Elsajátítják a mély megértése az európai és a nemzetközi jog. Ők is egy lehetőséget, hogy válasszon a különböző szaktárgyak tükröző kutatási területe az egyes tanulók. Ennek köszönhetően egyedülálló kombinációja a nemzetközi és az európai jog kialakulása diákok jól felszerelt elméletileg, hogy végezzen a kontextuális és alapos kutatás. Továbbá az elméleti hangsúly a program tanfolyamok kutatási módszerek magatartása független tudományos kutatás és bemutatása az eredmények. A diákok is tanárórát.... [-]

Csehország Olomouc
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul