LAWSTUDIES

2 Nemzeti jogtanulmányok Jogi PhD Összevetése

Mesterfokozat befejezése után a diákok dönthetnek úgy, hogy a filozófia doktora révén tovább továbbtanulnak. Az egyik legmagasabb tudományos díj, a Ph.D. A program akár hat évig is eltarthat.

Mi az a Ph.D. a nemzeti jogtanulmányokban? Ez a tanulmányi terület gyakran egy bizonyos országra jellemző. A diákok választhatják ki, hogy melyik országra koncentrálnak, vagy egyszerűen csak arra az országra vonatkoznak, ahol az iskola be van kapcsolva. Mint a hangsúly, a nemzeti jogi tanulmányok tanterve is változhat iskolából a másikba. Néhányan inkább az előadásokra és a megbeszélésekre koncentrálhatnak, míg más iskolák kutatási és munkatanulmányokra tekinthetnek. A szükséges kurzusok az oklevelet magukban foglalhatják a jogi oktatást és kutatást, a gyakorlati ismeretek jogi, valamint a kultúrák és jogi tanulmányok.

Ez a szűk pillantás a jogi területen felkészítheti a hallgatókat egy sikeres karrierre a törvényben vagy egy másik tudományágban. Nem csak a kommunikáció, a kritikai gondolkodás és a problémamegoldó készségek révén szerzett ismeretek segítik a résztvevőket a karrierjükben, de ezek a készségek is fokozzák az egyén személyes életét.

A Ph.D. költsége programot az egyetem, a program és a tanulás időtartama határozhat meg. Nincs beállítva költség, így a pályázók közvetlenül az iskolákhoz szeretnének kapcsolódni, hogy többet megtudjanak.

Milyen karrierlehetőségek állnak rendelkezésre a hallgatók számára, akik Ph.D. a nemzeti jogtanulmányokban? A rendelkezésre álló pályák függhetnek az egyén korábbi tapasztalatától és oktatásától. Vannak diplomások is, akik jogászok, professzorok, bírák, kutatók, elemzők, újságírók, üzleti vezetők, tanácsadók vagy tanácsadókká válhatnak. Míg a Ph.D. gyakran úgy tekintik, mint az oktatás végső lépése, egyes tudósok úgy dönthetnek, hogy további Ph.D. vagy mesterfokozatot.

Az iskolák világszerte kínálhatnak Ph.D. a Nemzeti Jogi Tanulmányokban. Néhány iskola kínálja ezt a programot online vagy személyesen. Szeretne alkalmazni vagy többet szeretne megtudni? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

2 Találatok Nemzeti jogtanulmányok Filter

Ph.D. az európai és a nemzetközi jog

Palacky University
PhD
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
01 szept. 2020
Angol
Campus

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által felügye ...

Tovább

PhD az elméleti jogtudományokban - jog és jogi elmélet az európai kontextusban

Charles University Faculty of Law
PhD
okt. 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az „Elméleti jogi tudományok - jog és jogi elmélet európai kontextusban” című doktori program célja, hogy az elméleti és gyakorlati kérdések egy vagy több tudományos területen ...

Tovább