close

Szűrők

Lásd a találatokat

Közigazgatási jog Jogi PhD Összevetése

A doktori fokozat általában egy mesterképzés után beszerezhető terminálfokozat. A PhD rövidíti a "Filozófia doktora" -t, és az egyetemi végzettség megszerzésére jogosult. Mi az a PhD az adminisztratív jogban? Ez a képzési program intenzív kutatást és tanulmányt egy koncentrált jogi terület. A hallgatók ebben a programban foglalkoznak a komplex és részletes információ… Tovább

A doktori fokozat általában egy mesterképzés után beszerezhető terminálfokozat. A PhD rövidíti a "Filozófia doktora" -t, és az egyetemi végzettség megszerzésére jogosult.

Mi az a PhD az adminisztratív jogban? Ez a képzési program intenzív kutatást és tanulmányt egy koncentrált jogi terület. A hallgatók ebben a programban foglalkoznak a komplex és részletes információkat a jogi kódok, előírások és precedensek. A közigazgatási jog tanulmányozása a kormányzati ügynökségek működését körülvevő jogi kérdéseket foglalja magába, és a tanfolyam a testületek eljárásaira és működésére vonatkozó részletekre összpontosít.

A doktorjelöltek gyakran magasabb szintű kutatási és írási készségeket szereznek. Sokan fejlesztik a szakértelmet a részletek elemzésében annak érdekében, hogy következtetéseket vonjanak le a politikáról. Ezek a készségek számos területre és életterületre fordíthatók.

A PhD program különbözik az egyetemek között, és a költségek függenek a helyszíntől és a választott iskola különféle kínálatától. A PhD három-öt évig tarthat.

Azok a hallgatók, akik a doktori fokozatot az adminisztratív törvények szerint szerezték, gyakran találják magukat a munkaerő iránti keresletben, szakismereteik és a jog részletes elemzése miatt. A karrierlehetőségek közé tartozik az egyetemi szintű jogi tanár, valamint a tudományágban folytatott kutató. Néhány diplomás munkatársaként tevékenykedik, tanácsadást és jogi tanácsadást nyújt a vállalatoknak vagy a közigazgatásnak. Más doktorjelöltek közigazgatóként vagy jogi környezetben elhelyezkedő nemzetközi intézményekben találják magukat.

Az adminisztratív törvények doktora sok izgalmas pályát nyithat. Az oklevelet számos egyetem kínálja világszerte. Néhányan helyiek, mások pedig online programok, így a diák választhat a lehető legjobban az ő igényeihez. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanyolország

A Doktori Program Ibero-amerikai közigazgatási törvény hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni a tud ... +

A Doktori Program Ibero-amerikai közigazgatási törvény hivatalos egyetemközi címet, amelynek célja, hogy a vonat a latin-amerikai orvosok közjogi hatáskörrel fejleszteni a tudományos és szakmai tevékenységek előnyösen kapcsolódó közigazgatás. -
PhD
Nappali
Részidős
3 - 6 félévek
Spanyol
okt. 2021
01 aug. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba