LAWSTUDIES

2 Jogtudomány Jogi PhD Összevetése

A Filozófia doktora olyan tudományos program, amely szinte minden területre összpontosíthat. A filozófia ebben a kifejezésben a bölcsesség iránti szeretetre utal, ellentétben a filozófia tudományágával. A legtöbb hallgató belépett a Ph.D. program már elvégezte a mesterképzést.

Mi az a Ph.D. a jogtudományban? A jogtudomány a jogelmélet, ezért ez a program a jogrendszer különböző aspektusait vizsgálja, hogy a hallgatók mélyebb megértést kapjanak ezen a területen. Minden Ph.D. program kissé eltérhet. Például néhány tudóstól elvárható, hogy elvégezzen egy értekezést, míg másoknak nagy szakmai gyakorlatot kell elvégezniük. Hasonlóképpen az oktatáshoz szükséges kurzusok változhatnak, de magukban foglalhatják a jogi és közgazdasági bevezetést, a jogi filozófiát, a bíróságokat és a szociálpolitikát.

A jogtudomány ilyen magas szintű tanulmányozása nagyon hasznos lehet. A résztvevők javítják összetett problémamegoldó, kommunikációs és kutatási készségeiket. Mindezek a képességek elősegíthetik a diplomásokat, mint versenyző pályázókat, miközben segítik nekik a személyes életük javítását.

Mennyibe kerül egy Ph.D. költség? Ez változhat az egyetemtől, a program fókuszától és a tanulmányi időtartamtól függően. Néhány tanulónak három és hat évre van szüksége, hogy Ph.D.-t szerezzen.

Ph.D. az oktatás különböző karriert eredményezhet, de sok hallgató dolgozik egyetemeken. A diplomások ezzel a fokozattal válhatnak jogi professzorok, jogi tudósok vagy büntető igazságszolgáltatási kutatók elemzői. Egyéb potenciális karrierlehetőségek közé tartozik az ügyvéd, a jogtudományi tanácsadó és a tanácsadó. Míg a Ph.D. gyakran sok diáknak végzős fokozatként szolgál, egyesek úgy dönthetnek, hogy folytatják tanulmányaikat egy másik Ph.D. vagy a mester programja.

Hol szerezheti ezt az oktatást? Az egyetemek világszerte kínálnak Ph.D. programok, és néhánynak vannak online tanfolyamok is. Szeretne többet megtudni? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

2 Találatok Jogtudomány Filter

PhD az elméleti jogtudományokban - jog és jogi elmélet az európai kontextusban

Charles University Faculty of Law
PhD
okt. 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az „Elméleti jogi tudományok - jog és jogi elmélet európai kontextusban” című doktori program célja, hogy az elméleti és gyakorlati kérdések egy vagy több tudományos területen ...

Tovább

orvos jogtudomány (kutatás)

Bond University
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
156 hetek
Angol
Campus

A Doctor of Legal Science (kutatás) program kombinációja tanfolyam (két félév) és egy 50.000 szót dolgozat (2-7 félév). A kutatás eleme a programnak kell lennie, jelentős mért ...

Tovább