$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Jogi kutatás Jogi PhD Összevetése

A PhD-t a világ minden tájáról ismeri el olyan akadémiai elismerésként, amelyet olyan diákok kapnak, akik egy adott témában tézis vagy disszertáció benyújtására jogosultak. A felsőoktatási intézmények és más felsőoktatási intézmények a hallgatók eredeti és kiterjedt kutatásainak eredményei jóváhagyása után ítélik meg a fokozatot. Mi a PhD jogi kutatás? Ez a m… Tovább

A PhD-t a világ minden tájáról ismeri el olyan akadémiai elismerésként, amelyet olyan diákok kapnak, akik egy adott témában tézis vagy disszertáció benyújtására jogosultak. A felsőoktatási intézmények és más felsőoktatási intézmények a hallgatók eredeti és kiterjedt kutatásainak eredményei jóváhagyása után ítélik meg a fokozatot.

Mi a PhD jogi kutatás? Ez a mértéke gyakran képviseli a jogi tanulmányok tudományos karrierjének csúcspontját. A végzősök elhagyása ezt a programot gyakran hatalmas tudással kapcsolatos Master of Laws tanfolyam. Ilyen kurzusok példái közé tartozhatnak a büntető igazságszolgáltatás, az emberi jogok és a társadalmi igazságosság, az innovációs jog és a nemzetközi jog. A kurzusokat általában a kutatásra összpontosítják.

A jogi kutatással foglalkozó doktori programban résztvevők számos készséget fejlesztenek ki, mint például az idő rendezését és kezelését. Ezeket a készségeket az élet számos aspektusában lehet alkalmazni. Ezen előnyök mellett a program végzős hallgatói könnyebben hozzáférhetnek az áhított kutatási pozíciókhoz.

A doktori fokozat befejezéséhez kapcsolódó költségek az iskola és az iskola helyszínén alapulnak. A hallgatók úgy találhatják, hogy a költségek a tanulmányok és a tézisírás befejezésére fordított időtartam alapján is változhatnak.

Az ilyen típusú programok végzettjei gyakran pályára állnak, mint ügyvédek vagy főügyészek, vagy olyan szervezeteknél, mint a CIA. Más karrierhelyeken olyan pozíciók is szerepelhetnek, mint a bírósági adminisztrátor vagy a kriminológus. Ez a diploma elhelyezheti a diplomások pozíciókat, például professzorokat vagy professzionális kutatókat. A jogi kutatásban doktori fokozatot szerzett diplomások, politikusok, választottbírók, politikai elemzők vagy jogi iskolai pályaválasztási tanácsadók is lehetnek.

A jogi kutatási programokat a világ számos egyetem intézménye kínálja. Lehetnek olyan online programok is, amelyek időbeli korlátokkal vagy kihívásokkal járnak az oktatási létesítményekhez. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Bond University
Robina, Ausztrália

A Doctor of Legal Science (kutatás) program kombinációja tanfolyam (két félév) és egy 50.000 szót dolgozat (2-7 félév). A kutatás eleme a programnak kell lennie, jelentős mért ... +

A Doctor of Legal Science (kutatás) program kombinációja tanfolyam (két félév) és egy 50.000 szót dolgozat (2-7 félév). A kutatás eleme a programnak kell lennie, jelentős mértékben hozzájárul a tudás vagy a megértés egyik szempontja törvény. -
PhD
Nappali
Angol
Campus