LAWSTUDIES

Irányelv Jogi PhD Összevetése

A Doctor of Philosophy fokozatot, vagy PhD, egy speciális posztgraduális megvalósítani csak egy kis százaléka a diákok. A tudósok szeretnének keresni a PhD kell töltenie legalább három évig független kutatás segített egy egyetemi felügyelő. A PhD a legmagasabb tudományos fokozatot lehet elérni.

Mi a PhD politika? A legtöbb ember szeretnének keresni a PhD politika nem úgy lép pályára az egyetemek vagy a kormány; néhány is a vágy, hogy csatlakozzon a kutatási szervezetek. Amikor ennek megvalósítására mértékben, akkor kapott szigorú képzés lebonyolítása politikai elemző kutatások és hogyan lehet létrehozni és végrehajtható. Akkor is jól felszerelt, hogy másokat tanítsanak ezeken a területeken. A PhD feltételek lehetővé tehetik az esélyt, hogy részt vegyen irányítja a nemzeti politikák a területen.

Mivel a viszonylag kis számú ember egy PhD politika elérjük ezt a fokozatot nem csak a parancs a tekintetben mások, akik dolgoznak a területen, hanem fokozza a jövedelemszerzési lehetőségek. Ez is a hozzáadott bónusz javítja a képességét, hogy tájékozott döntéseket.

Ha az ár a döntő tényező, ha keres, hogy a PhD, a jó hír az, hogy a tandíjat az ilyen típusú fok is sokat változhat az egyik iskolából a másikba. Hely játszik nagy tényező árak, akárcsak a híres az iskola.

Sikeres befejezése a PhD politika azt jelenti, hogy lehet menni, hogy a karrier tanít számos rangos egyetemeken. Van számos karrier lehetőségek, mint egy elemző vagy politikával összefüggő pozíciók bankok, vállalatok, kormányzati szervek és még a magánszektorban.

Mivel PhD programok szigorú és igényes, győződjön meg róla, hogy megtalálja az oktatási program, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Irányelv Filter

Phd jogi és politikai program

Cambridge Graduate University
PhD
szept. 2020
Campus

Cambridge Graduate University College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Masters ...

Tovább