$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Irányelv Jogi PhD Összevetése

A Doctor of Philosophy fokozatot, vagy PhD, egy speciális posztgraduális megvalósítani csak egy kis százaléka a diákok. A tudósok szeretnének keresni a PhD kell töltenie legalább három évig független kutatás segített egy egyetemi felügyelő. A PhD a legmagasabb tudományos fokozatot lehet elérni. Mi a PhD politika? A legtöbb ember szeretnének keresni a PhD politika nem úgy l… Tovább

A Doctor of Philosophy fokozatot, vagy PhD, egy speciális posztgraduális megvalósítani csak egy kis százaléka a diákok. A tudósok szeretnének keresni a PhD kell töltenie legalább három évig független kutatás segített egy egyetemi felügyelő. A PhD a legmagasabb tudományos fokozatot lehet elérni.

Mi a PhD politika? A legtöbb ember szeretnének keresni a PhD politika nem úgy lép pályára az egyetemek vagy a kormány; néhány is a vágy, hogy csatlakozzon a kutatási szervezetek. Amikor ennek megvalósítására mértékben, akkor kapott szigorú képzés lebonyolítása politikai elemző kutatások és hogyan lehet létrehozni és végrehajtható. Akkor is jól felszerelt, hogy másokat tanítsanak ezeken a területeken. A PhD feltételek lehetővé tehetik az esélyt, hogy részt vegyen irányítja a nemzeti politikák a területen.

Mivel a viszonylag kis számú ember egy PhD politika elérjük ezt a fokozatot nem csak a parancs a tekintetben mások, akik dolgoznak a területen, hanem fokozza a jövedelemszerzési lehetőségek. Ez is a hozzáadott bónusz javítja a képességét, hogy tájékozott döntéseket.

Ha az ár a döntő tényező, ha keres, hogy a PhD, a jó hír az, hogy a tandíjat az ilyen típusú fok is sokat változhat az egyik iskolából a másikba. Hely játszik nagy tényező árak, akárcsak a híres az iskola.

Sikeres befejezése a PhD politika azt jelenti, hogy lehet menni, hogy a karrier tanít számos rangos egyetemeken. Van számos karrier lehetőségek, mint egy elemző vagy politikával összefüggő pozíciók bankok, vállalatok, kormányzati szervek és még a magánszektorban.

Mivel PhD programok szigorú és igényes, győződjön meg róla, hogy megtalálja az oktatási program, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Cambridge Graduate University
Cambridge, Amerikai Egyesült Államok

Cambridge Graduate University College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Masters ... +

Cambridge Graduate University College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Masters in -
PhD
szept. 2022
Campus