LAWSTUDIES

5 Interdiszciplináris jog Jogi PhD Összevetése

A filozófia doktora posztgraduális diploma, és gyakran a legmagasabb akadémiai díjat az egyetemek világszerte. A Ph.D. program, a diákoknak már be kell fejezniük valamilyen főiskolai képzést.

Mi az a Ph.D. az interdiszciplináris törvényben? Ez a tanulmányi terület megvizsgálja azt a szerepet, amelyet a törvény a világon kívüli egyéb tudományokban játszhat. A programok megvizsgálhatják a szellemi jogtörténelmet és a humán tudományokban, a társadalomtudományokban és a művészetekben játszott szerepét. Az interdiszciplináris jognak lehet egy nemzeti, nemzetközi vagy helyi aspektusa. A pontos tanterv változhat iskolából az iskolába. Például egyes egyetemek megkövetelhetik a hallgatóktól, hogy kitöltsék a tanfolyamot, míg mások egyszerűen vizsgálatokat igényelnek. A pontos kurzusok is eltérőek lehetnek, de hasonlóak lehetnek a törvényhez és a környezethez, a művészet jogi tanulmányaihoz és a jogi íráshoz.

Az interdiszciplináris törvények tanulmányozása sok diák számára hasznos lehet. Ez nemcsak magasabb kiinduló fizetéshez vezethet, hanem a diplomások számára is megadhatja azt az alapot, amelyhez szükséges az értelmes személyes élet. A résztvevők gyakran fontos készségeket szereznek, beleértve a szervezetet, a kutatást és a kritikai gondolkodást.

Nincs egyetemes költség Ph.D. program. Sok különbség van az iskolák között, részben azért, mert ez a mó- don három-hat évig lehet keresni. A pályázóknak közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az egyetemekkel a becsléssel.

Ph.D. az interdiszciplináris törvény a karrierek széles skálájához vezethet. A diákok ezzel az oktatással gyakran a szokásos jogi tudományterületeken kívüli területekre lépnek be. A rendelkezésre álló munka azonban a hallgatók érdeklődésétől, korábbi oktatásától és munkatörténetétől függhet. Egyes diplomások újságírókká, múzeumi rendezőkká, szabadalmi tisztekké, ügyvédekké, professzorokká, kutatókká, tanácsadókká és tanácsadókká válnak. A legtöbb tudós Ph.D. ne folytassák tanulmányaikat, de egyesek úgy dönthetnek, hogy újabb doktori vagy mesterfokozatot folytatnak.

Tudta, hogy interdiszciplináris törvényeket tanulhat a doktori szinten az iskolák világszerte? Akár online, akár egyetemi élményt szeretne keresni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

5 Találatok Interdiszciplináris jog Filter

Globális Ph.D. Program

Católica Global School of Law
PhD
okt. 2020
<
Nappali
<
8 félévek
Angol
Campus

Az új Ph.D. A program célja egy valódi kutatói közösség létrehozása tudósokból, akik munkáját a terület legjobb nemzetközi szabványai követik és irányítják. ...

Tovább

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a törvényben

SOAS University of London
Mester
PhD
28 szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
3 év
Angol
Campus

Az LLM (Master in Laws) lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját programszerkezetüket hozzák létre, tantárgyak és perspektívak széles választékából választva a tanfolyam ...

Tovább

Hivatalos doktori program jog

Universidade da Coruña
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Spanyol
Campus

A PhD program a törvény hivatalos egyetemi képzés, amely kitér a jogi és szociális kutatás.

Tovább

LLD a jogi orvosok területén

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
Campus

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a hallgatóknak, hogy képesek legyenek saját, megkülönböztető és újszerű módon hozzájárulni a jogi tanulmányok tárgyainak i ...

Tovább

M.Phil / phd jog

Igbinedion University, Okada
PhD
márc. 2021
<
Nappali
Angol
Campus

A törvény program szabott után a National University bizottsági iránymutatásokat, amelyek hangsúlyozzák a jogi diplomával, hogy jól más területein az emberi törekvések, mint a ...

Tovább