LAWSTUDIES

2 Európai Jog Jogi PhD Összevetése

A filozófia doktora az egyik legmagasabb tudományos díj. A hallgatóknak legalább egy Bachelor-és Master's kell, hogy elfogadják az ilyen típusú programot. A teljes munkaidős hallgatók öt-hat évig vehetnek részt a doktori program befejezésében.

Mi az a Ph.D. az európai jogban? Ez egy olyan doktori program, amely az európai jogokra összpontosít. Ez a tanulmányi terület az Európai Unióban, a nemzetközi közjogban vagy a nemzetközi magánjogban egyedülálló jogi szempontokat vizsgálhat. A résztvevők kiválaszthatják a középpontjukat, vagy az iskola dönthet. Néhány Ph.D. A programok teljes egészében egy felügyelt kutatási projektből állhatnak, míg mások tanfolyamokat foglalhatnak bele a tanulmányba. Példák a lehetséges tanfolyamokra: az európai jog alapelvei, az Európai Unió külkapcsolatai, a megkülönböztetésmentesség elve és az Európai Unió adóigazgatása.

Ez az oktatás hasznos lehet bármilyen típusú hátterű szakemberek számára. A tanulmány segít a hallgatóknak a jogi megértésük, a kritikai gondolkodás képességek és a kulturális elismerés javításában. Mindezek a készségek és ismeretek képesek arra, hogy egy személy sikeres munkaköri jelölt legyen.

A beiratkozás előtt a hallgatók kérhetnek becslést a tandíjról. Mivel sok tényező befolyásolja a költségeket, a pályázóknak szükség esetén kapcsolatba kell lépniük az egyetemekkel a becsléssel.

Ez az egyedülálló oktatás előkészíti a diákokat európai, nemzeti vagy nemzetközi jogi területen. A pontos pályafutás nagymértékben változhat a hallgató korábbi munkatapasztalata és egyéb végzettsége alapján. Néhány példa a lehetséges karrierekre: az európai jogi ügyvéd ügyvédje, jogi kiadvány újságírója, egyetemi kutató, jogi egyetemi tanár, intézményi tanácsadók és humanitárius szervezetek nemzetközi nonprofit szervezetnél.

Az egyetemek világszerte Ph.D. Lehet, hogy beiratkozhat erre a programra online vagy on-campuson. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Európai Jog Filter

Ph.D. az európai és a nemzetközi jog

Palacky University
PhD
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
01 szept. 2020
Angol
Campus

Ph.D. program egy posztgraduális tanulmányi program, amely egyesíti a fejlett gyakorlat kialakulását és a kutatás az európai és nemzetközi jog. Tandíj és kutatás által felügye ...

Tovább

PhD az elméleti jogtudományokban - jog és jogi elmélet az európai kontextusban

Charles University Faculty of Law
PhD
okt. 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az „Elméleti jogi tudományok - jog és jogi elmélet európai kontextusban” című doktori program célja, hogy az elméleti és gyakorlati kérdések egy vagy több tudományos területen ...

Tovább