$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Büntetőjogi tanulmányok Jogi PhD Összevetése

A doktori vagy a doktori fokozat általában a legmagasabb fokú, amit a hallgató elérhet és mesterképzést követhet. A doktori fokozat szakértő státuszt biztosít a címzettnek, és lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a felsőoktatási intézményeket. Mi a doktori képzés a büntetőjogi tanulmányokban? Ez a program a büntető igazságszolgáltatás elméletének és gyakorlat… Tovább

A doktori vagy a doktori fokozat általában a legmagasabb fokú, amit a hallgató elérhet és mesterképzést követhet. A doktori fokozat szakértő státuszt biztosít a címzettnek, és lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a felsőoktatási intézményeket.

Mi a doktori képzés a büntetőjogi tanulmányokban? Ez a program a büntető igazságszolgáltatás elméletének és gyakorlatának alapos tanulmányozását kínálja. A területen belül specializálódtak a legtöbb esetben. A hallgatók a programban gyakran tanfolyamokat végeznek olyan területeken, mint a közrend, a sürgősségi menedzsment, a nemzetbiztonság és a nemzetközi tanulmányok. A legtöbb doktori program azt is előírja a hallgatóknak, hogy befejezzék a disszertációt, mielőtt megkapják a diplomát.

A PhD a büntetőjogi tanulmányok kínál a hallgatók a lehetőséget, hogy szerezzen vezetői képességek, amelyek lefordíthatók a személyes és szakmai életben. A diákok megtanulják a létfontosságú vészhelyzeti menedzsment készségeket is, amelyek életet menthetnek Sok diák a tanulással jobb idő- és személyzeti vezetőkké válik.

A képzési program különbözik az általuk kínált számos egyetem között; ezért a költségek attól függően változnak, hogy az adott ország milyen mértékben fogadja az egyetemet a kiválasztott egyetemre vonatkozóan. A PhD általában 3-7 évig tart.

A doktorjelöltek gyakran találnak megnövekedett foglalkoztatási lehetőségeket a büntető igazságszolgáltatás területén belül és azon túl. Néhányan képzettek tanárként a kollégiumi szinten. Sokan ezt teszik, és folytatják kutatásukat egy professzori egyetemen. Mások a hírszerző vagy vészhelyzeti ügynökségeknél dolgoznak. Egyes diplomások tovább folytatják kutatásukat a bűnüldöző szervek és a kormányok tanácsadói. Mégis mások rendőrökre, bűnügyi nyomozókra, vagy a bűnüldöző szervek vagy a bűnüldöző szervek vezetőire lépnek.

Számos kollégium és egyetem kínálja a PhD-t a büntetőjogi tanulmányokban, mind helyi, mind online. A diákok azt találhatják, hogy az egyik lehetőség jobban megfelel nekik. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
The University of Texas at Dallas
Richardson, Amerikai Egyesült Államok

A Ph.D. A kriminológia szak egy interdiszciplináris, kutatás-orientált diploma, amelyet az UT Dallasi Gazdasági, Politikai és Politikai Tudományok Iskolájában kínálnak. A Ph.D ... +

A Ph.D. A kriminológia szak egy interdiszciplináris, kutatás-orientált diploma, amelyet az UT Dallasi Gazdasági, Politikai és Politikai Tudományok Iskolájában kínálnak. A Ph.D. célja A program célja, hogy a hallgatóknak koherens, ugyanakkor intellektuálisan kihívást jelentő diplomát nyújtson, amely felkészíti őket a kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás számos aspektusa közötti kutatás elvégzésére, az egyéni érdekektől és a speciális területektől függően. -
PhD
Nappali
4 év
Angol
aug. 2022
Campus