$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Büntetőjog Jogi PhD Összevetése

A PhD tudományos fokozat odaítélése a diákok, miután végrehajtotta egy széleskörű kutatás és az iskolai az általuk választott koncentrációt. Fogadása PhD azt jelenti, hogy a diplomások hihetetlenül tapasztalt és jól a maguk területén, és hogy azok, szorgalmas és elkötelezett egyének. Mi a PhD a büntető igazságszolgáltatás? Az ilyen mértékű, ami körülbelül ny… Tovább

A PhD tudományos fokozat odaítélése a diákok, miután végrehajtotta egy széleskörű kutatás és az iskolai az általuk választott koncentrációt. Fogadása PhD azt jelenti, hogy a diplomások hihetetlenül tapasztalt és jól a maguk területén, és hogy azok, szorgalmas és elkötelezett egyének.

Mi a PhD a büntető igazságszolgáltatás? Az ilyen mértékű, ami körülbelül nyolc év teljes keresni, segíti a tanulók jobban megértsék a bűnözői magatartás és azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a deviáns intézkedéseket. A diákok ebben a programban tanulnak bűnmegelőzés és a beavatkozás hatékonysága következmények, és hogyan közrend károsítja, vagy segít bűncselekmény. Tanfolyam lehetnek kriminológiai elmélet, a közrend, a kutatási módszerek, a jog és a társadalmi rend, és a bűnüldözés.

Megszerezte a PhD a büntető igazságszolgáltatás teszi diplomások tetején a területen a megvalósítás tekintetében.Hogy a csúcson vezethet jobban fizető karrier és a nagyobb szakmai lehetőségeket diplomások.

Számos tényező befolyásolja a költségek megszerezte a PhD büntető igazságszolgáltatás, mint például az időt, ami alatt a diákok teljes a szükséges tanfolyam és a helyét az iskola. A diákok meg kell győződnie arról, hogy a kutatás a választott programot, hogy biztos abban, hogy összehangolja a költségvetési és oktatási célokat.

Egyének egy PhD büntető igazságszolgáltatás gyakran nagy az igény a felső szintű pozíciókat különböző iparágakban. Egyének működik az egyetemi főiskolai tanárok és oktatók, a tanítás büntető igazságszolgáltatás főiskolák vagy egyetemek, vagy esetleg dolgozik a kutatás, ezzel segítve az igazságszolgáltatási rendszer, forduljon a bűnügyi esetek, és következményeit hatékonyabb. Más személyek is dolgozhat a bűnüldözés nyomozók, képviselők, rendőrségi vezetők, vagy a rendőrség kapitányok.

A hallgatók képesek lehetnek iskolába részmunkaidőben vagy online, hogy azok lehet keresni a diplomát egy kényelmes módja. Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb iskola az Ön számára, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
University at Albany
Albany, Amerikai Egyesült Államok

Alkalmazza az elméleti szakértelmet és a módszertani szigorúságot a kritikus társadalmi problémák feltárására, és váljon tekintélyt a választott tanulmányi területen az Univer ... +

Alkalmazza az elméleti szakértelmet és a módszertani szigorúságot a kritikus társadalmi problémák feltárására, és váljon tekintélyt a választott tanulmányi területen az University at Albany büntető igazságszolgáltatásának University at Albany . -
PhD
Angol