A valódi hangsúlyt a globális jogi tanulmányok, kiemelkedő kutatási pálya kiemelkedő kar tagjai és teljes hatása a szakmai gyakorlat, Ph.D. a közjogi program új megközelítést vált ki a fejlett jogi tanulmányokhoz.

A program fejlett kutatási lehetőségeket kínál az akadémiai kiadványok és utasítások tekintetében, különös tekintettel a különböző jogi tudományok tanulására, többdimenziós perspektívákon alapulva.

A program célja, hogy alapos és alapos elemzéssel biztosítsa a diákoknak szilárd és átfogó tájékoztatást a nemzetközi és az európai jog közjogi vonatkozásairól, valamint arról, hogy ezek a jogrendszerek hogyan hatnak a nemzeti jogrendekre.

Egyedülálló megközelítése, amely nagy hangsúlyt fektet a kutatói készségekre és a kétnyelvű tanfolyamra (török-angol), előkészíti a jelölteket egy őszinte jogi ösztöndíjra a vezető tudósok szigorú felügyelete mellett, egy olyan szellemi környezetben, amely a kutatás és a tanítás kiválóságát szolgálja.

Ez a teljesen finanszírozott négyéves Ph.D. A program kiváló lehetőség a magánjogi doktori tanulmányok folytatásában érdekelt tudósok számára.

A Ph.D. prioritásai A közjogi kutatási területek:

  • Alkotmányosság, véleménynyilvánítás szabadsága, összehasonlító alkotmányos felülvizsgálat, női emberi jogok, parlamenti tanulmányok összehasonlító kontextusban, nemzetközi emberi jogi törvény, amelynek középpontjában a társadalmi-gazdasági jogok, a nemek közötti egyenlőség, az elnökségi viszony összehasonlító kontextusban, törvény és politika
  • Büntetőjogi törvény, büntetőjogi alapelvek, bűncselekmények
  • A nemzetközi jog elméleteire és forrásaira összpontosító nemzetközi közjogi projektek, az erőhasználatról szóló törvény, a rezsim kölcsönhatása és a nemzetközi jog alágazatai közötti kölcsönhatások, a török megközelítések a nemzetközi joghoz
  • Nemzetközi Emberi Jogok Jogi Projektjei, amelyek az Emberi Jogok Európai Bíróságának és az ENSZ-Szerződés testületeinek joggyakorlatára összpontosítanak, összehasonlító emberi jogi jogot, az értékelési mozgásteret, az emberi jogi jog és az alkotmányjog kölcsönhatását, az emberi jogi törvények fogadását és végrehajtását a hazai és a nemzetközi emberi jogi joggal szembeni visszafogás.117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Török

2 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Utoljára frissítve Július 7, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Deadline
Június 30, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
Május 2024
Jelentkezési határidő
Június 30, 2020

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Június 30, 2020
End Date
Május 2024