Hivatalos Leírás

Létrehozta az Országos Püspöki Konferencia Kongói kanonikusan emelt a Katolikus Nevelés Kongregációja, a Kar Kánonjogi kívánja elősegíteni alapos oktatási és kutatási szigorú kanonikus tudomány összhangban van a római jog, a modern polgári jog afrikai szokások.

Ez alkotja a szakértők kánonjog szellemében szolgáltatás és a teljes hűség a Tanítóhivatal. Ezek a szakértők mellett kell alkalmazni a inkulturációja kanonikus törvények Afrikában, „anélkül, hogy megsértené Isten törvényét és a nagy fegyelem az egyház.”

Ebből a szempontból a Kar Kánonjogi segít megoldani, az első, hogy sürgősen szükség van az afrikai Church: - hogy a karok, a különböző egyházi felettesei intézetek és szemináriumok Tanszék Minősített alatt kánonjog; - a rendelkezésére bocsátott az egyházi bíróságok, az illetékes bírói; -, hogy a püspökök és nagyobb elöljárók a megszentelt élet intézményei és az apostoli élet társaságai, a szakemberek, hogy segítsék őket saját kormányaik.

E célok elérése érdekében, a tanulságok vannak osztva három ciklusban: a diploma 2 év, az engedély 3 évig, és a doktori legalább 4 év, amely az első 2 szentelt a Diploma of Advanced Studies (DEA).

A doktori program lehet kitölteni a összesítése felsőoktatási kánonjog.

A program tanfolyamok Kar Kánonjogi Katolikus Egyetem Kongói székhelye 55. cikkével összhangban a „megrendelések” a Szent Katolikus Nevelés Kongregációjának egy konkrét alkalmazása apostoli konstitúció Sapientia Christiana és rendelet, amely megújul a szervezet által végzett vizsgálatok kánonjog Karok azonos gyülekezet.

Az alapképzés Azaz, a diplomás anyagokból készült osztva 4 területen: filozófiai, teológiai, jogi és más nyelveken is (a kapcsolódó tudományágak). Ez magában foglalja az általános kurzusok a diákok, hogy megszerezzék az alapítvány, hogy foglalkozzon a tanulmány Egyházi Törvénykönyv.

Program oktatási nyelve:
Francia
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020