PhD kánonjog

Általános információk

Program leírás

Létrehozta az Országos Püspöki Konferencia Kongói kanonikusan emelt a Katolikus Nevelés Kongregációja, a Kar Kánonjogi kívánja elősegíteni alapos oktatási és kutatási szigorú kanonikus tudomány összhangban van a római jog, a modern polgári jog afrikai szokások.

Ez alkotja a szakértők kánonjog szellemében szolgáltatás és a teljes hűség a Tanítóhivatal. Ezek a szakértők mellett kell alkalmazni a inkulturációja kanonikus törvények Afrikában, „anélkül, hogy megsértené Isten törvényét és a nagy fegyelem az egyház.”

Ebből a szempontból a Kar Kánonjogi segít megoldani, az első, hogy sürgősen szükség van az afrikai Church: - hogy a karok, a különböző egyházi felettesei intézetek és szemináriumok Tanszék Minősített alatt kánonjog; - a rendelkezésére bocsátott az egyházi bíróságok, az illetékes bírói; -, hogy a püspökök és nagyobb elöljárók a megszentelt élet intézményei és az apostoli élet társaságai, a szakemberek, hogy segítsék őket saját kormányaik.

E célok elérése érdekében, a tanulságok vannak osztva három ciklusban: a diploma 2 év, az engedély 3 évig, és a doktori legalább 4 év, amely az első 2 szentelt a Diploma of Advanced Studies (DEA).

A doktori program lehet kitölteni a összesítése felsőoktatási kánonjog.

A program tanfolyamok Kar Kánonjogi Katolikus Egyetem Kongói székhelye 55. cikkével összhangban a „megrendelések” a Szent Katolikus Nevelés Kongregációjának egy konkrét alkalmazása apostoli konstitúció Sapientia Christiana és rendelet, amely megújul a szervezet által végzett vizsgálatok kánonjog Karok azonos gyülekezet.

Az alapképzés Azaz, a diplomás anyagokból készült osztva 4 területen: filozófiai, teológiai, jogi és más nyelveken is (a kapcsolódó tudományágak). Ez magában foglalja az általános kurzusok a diákok, hogy megszerezzék az alapítvány, hogy foglalkozzon a tanulmány Egyházi Törvénykönyv.

Utoljára frissítve júl. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Tovább

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Kevesebb