A pg cert nemzetközi kereskedelem és a kereskedelmi jog Természetesen * Online lehet elérni, mint egy önálló szakképesítés vagy használt, mint egy lépcsőfok felé, a teljes LLM. A képzés lehetővé teszi a hallgatók, hogy vizsgálja meg olyan területeken, mint például a jog világkereskedelem szervezet, nemzetközi versenyjog, valamint nemzetközi adásvételére.

Törvény széles körben elismert és nagy tekintélyű téma és a megszerzett tudás a mi PG Cert Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jog nyit sok lehetőséget, hogy dolgozzon a karrier magas szintű karriert egy nemzetközi ügyvédi iroda, multinacionális vállalat vagy kormányzati szervezet.

* A kurzus kezdő időpontja még mindig az egyetemi jóváhagyás hatálya alá tartozik. Abban az esetben, ha a jóváhagyást a kurzus kezdő időpontja nem adja meg, alternatív időpontot kell megadni, vagy teljes visszatérítést kell adni.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer nyomon követi és irányítja a tanulási folyamat valós időben, és biztosítja az Ön számára azonnali hozzáférést biztosít a tananyag.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi a diákok és az oktatók, hogy aktívan részt vegyen a valós idejű beszélgetés, és meg lehet hallgatni, és nézd meg, élő előadások és szemináriumok az interneten keresztül.

Ön támogatja az egész persze egy kijelölt Student tanácsadó és lehetősége van arra, hogy rendszeresen kölcsönhatásba diáktársak és a tutor.

Értékelés

Ha elfogadjuk azt a megbízást alapú megközelítést alkalmaznak, hanem a vizsgák. Értékelés a PG Cert nemzetközi kereskedelmi és kereskedelmi jog alapján kerül sor kombinációja írásbeli tanfolyam.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk, hogy a foglalkoztathatóság javítása körében a diplomások. Az online kurzusok megadja a lehetőséget, hogy javítsa a karrierlehetőségeket és jövedelemszerzési lehetőségek egy mix kulcsfontosságú készségek, amelyek közvetlenül átvihető a munkahelyen.

A jogi ismereteket szerzett a PG Cert Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jog tudott felkészülni a szerepe egy nemzetközi ügyvédi iroda, multinacionális vállalat vagy kormányzati szervezet.

Képzett ügyvédek vagy ügyvédek is tudják használni a készségek és a megszerzett tudás tanulmányozása során, hogy megfeleljen az éves folyamatos szakmai fejlődés (CPD) követelményeknek.

Belépési követelmények:

Két belépési útvonal áll rendelkezésre az izgalmas kurzus: Akadémiai belépési útvonalon és az Open belépési útvonalon.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha beiratkozik a mi PG Cert nemzetközi kereskedelmi és kereskedelmi jog, de úgy, hogy az online tanulás nem az Ön számára, akkor lehetőséget, hogy vonja vissza 21 napon belül a kezdési időpont jelezni kell a levélnek. Ha Ön fizetett a kezdeti letétet az elején, akkor kap egy teljes visszatérítést.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus University of Essex Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
8 hónapok
Nappali
Price
3,635 GBP
fizetendő havi részletekben.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date