Paralegal Studies képesítés utáni bizonyítvány

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

10 esti és online tanfolyam lehetővé teszi a teljes érettségi utáni Paralegal bizonyítvány 12 hónapon belüli kitöltését.

Az NSU Törvényszéki Tanulmányainak érettségi utáni bizonyítéki programja előnyt nyújt a rendkívül igényes, magával ragadó karrierjének, mint egy párhuzamos ügyvédi irodával az Egyesült Államokban. A program irányítja tehetségét és összpontosít arra, hogy segítse az állami és a magánszektor ügyvédeit a meghallgatások, tárgyalások előkészítésében. , és pozitív kommunikáció fenntartása az ügyfelekkel.

  • Teljesen online kredit, 9 kredit szinkron formátumban.
  • Azok az osztályok, amelyeket az NSU Law teljes munkaidős tanárai, ügyvédek, bírák és bírák tanítottak, akik mind a legmagasabb szintű oktatási képességeket, mind pedig szaktudásukat bizonyították a tárgyukban.
  • Az esti órák (személyesen és online) szintén rendelkezésre állnak, hogy különféle ütemterveket tudjanak befogadni.
  • 5 elérhető kezdési dátum: január, március, május, augusztus és október

Kar

A Shepard Broad College of Law szerves részét képezi oktatóink. Igazi mentorok és példaképek, amelyek kihívást jelentenek és inspirálnak. Szakértelmük és kompetenciájuk a kialakult és kialakulóban lévı jogterületeken hidat képvisel a hagyomány és a jogi szakma evolúciója között. Az NSU Law 18 éves tapasztalattal rendelkezik az online oktatás területén, és támogatja azokat a hallgatókat, akik távolról választanak osztályokat.

Program jogosultság

A Paralegal bizonyítvány minden olyan hallgató számára elérhető, aki sikeresen befejezte az egyetemi (BS vagy BA) fokozatot. A párhuzamos szakma nagyon igényes, és szakembereitől erős elkötelezettségét követeli meg ügyfeleik, ügyvédeik és a jogrendszer iránt.

A belépéshez nem szükséges szabványosított teszt (GRE vagy LSAT).

A külföldi egyetemeken vagy főiskolákon részt vevő pályázóknak az alábbi társaságok egyikénél kell értékelni tudományos képesítéseiket az Egyesült Államok intézményi egyenértékűsége szempontjából (tanfolyamonkénti értékelés):

  • Josef Silny & Associates www.jsilny.com
  • Oktatási Világszolgáltatások www.wes.org

Azoknak a külföldi állampolgároknak, akiknek a kérelem benyújtásának időpontjában az USA-n kívül tartózkodnak, és akiknek anyanyelve nem angol, az angol nyelv ismeretét bizonyítékkal kell igazolniuk az angol nyelv mint idegen nyelv vizsgájának (TOEFL) megfelelő teljesítésével, legalább 600 ponttal. A pontszámokat be kell nyújtani a Felvételi Irodához. A TOEFL alkalmazáshoz látogasson el a http://www.ets.org/toefl/ webhelyre. A Nova Southeastern University elfogadja az angol-tudományos Pearson-tesztet (PTE-Academic) az angol nyelvtudás bizonyításaként. A PTE-Academic esetében a minimálisan megkövetelt teljes pontszám 54. A PTE-Academic a TOEFL és az IELTS vizsgák alternatívájaként szolgál.

Paralegal tanúsítvány kérelmezési folyamata

Töltse ki az online jelentkezést. https://www.law.nova.edu/apply-now/

50 USD vissza nem térítendő pályázati díj fizetendő, amelyet a pályázat benyújtásakor kell fizetni. Ezt a díjat le lehet vonni, ha online nyílt házi ülésen vesz részt.

Hivatalos átiratok, amelyek a regionálisan akkreditált egyetemen szerzett főiskolai végzettséget mutatják, és adott esetben hivatalos átiratát az összes részt vevő főiskola (oktatói és posztgraduális szintű) részvételéről.

A pályázókat megvizsgálják azon képességük alapján, hogy képesek-e konstruktív módon együttműködni más szakemberekkel egy online környezetben. Ez magában foglalja, de nem korlátozódik arra, hogy hatékonyan online vagy személyesen kommunikáljon az NSU oktatókkal, személyzetével és rendszergazdáival.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Tovább

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Kevesebb