PGCert Nemzetközi Emberi Jogi Törvény

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PGCert Nemzetközi Emberi Jogi Törvény

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Áttekintés

A nemzetközi emberi jogi rendszer ismerete alapvető fontosságú azok számára, akik az emberi jogok világszerte történő javítására törekszenek. Ez a távoktató program célja, hogy lehetővé tegye a részmunkaidő tanulmányozását, hogy megfeleljen a kötelezettségvállalásainak.

Az emberi jogokkal és a rendszerekkel kapcsolatos alapos megalapozottságot, valamint a szakemberek, például a gyermekek jogait és a nemzetközi büntetőjogot is igénybe vehetik.

Ez a tanfolyam célja, hogy biztosítsa az emberi jogi jog elméleti megértését, valamint a gyakorlatban a nemzetközi emberi jogi normák és rendszerek működésének legújabb ismeretét.

A tanfolyamot támogatja az Emberi Jogi Központ , amelyet David Harris professzor és Dominic McGoldrick professzor vezet.

Legfontosabb tényeket

Tanfolyam részletei

Teljesen 30 kredit alapmodul és további 30 kredit az opcionális modulok közül.

anyagok

Ez a tanfolyam elsősorban a távoktatásból származik, és részmunkaidős tanulmányozásra tervezték, hogy megfeleljen a kötelezettségvállalásainak. Minden egyes modul számára kiterjedt anyagokat, beleértve az alapszövegeket, esettanulmányokat, további olvasmányokat és önteszteket.

Minden modulhoz hozzáférhet az alapvető tudományos cikkek olvasási csomagjához. Minden anyagot online biztosítunk, és minden egyes modul számára tudományos támogatás és vitafórum lesz.

Intenzív lakóépületek

A Nottingham-i Egyetemen egy intenzív lakossági hétvégét tartják. Ez lehetőséget ad arra, hogy megértsük a hagyományos személyes tanítást (előadások, szemináriumok és workshopok). Ezeket elsősorban a Nottingham-i Egyetem egyetemi oktatói fogják szállítani, néhány előadást tartanak vendégelőadók.

Az intenzív tanítási egységek fontos részét képezik a programnak, segítve annak biztosítását, hogy ugyanolyan jó minőségű legyen, mint az iskola nappali programjai. Erősen arra ösztönözzük, hogy vegyen részt, bár ez nem kötelező.

modulok

Mag

• az ENSZ törvénye

• regionális emberi jogi törvény

Opcionális modulok

• Üzleti és emberi jogok

• Nemzetközi bűnügyi bizonyítékok

• A menekültek és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek védelme a nemzetközi jogban

• A gyermek jogai

• Női jogok

• Jelenlegi emberi jogi kérdések

Az általunk kínált modulokat munkatársaink kutatási érdekei inspirálják, és ennek eredményeképpen változhatnak például a kutatási fejlesztések vagy a jogszabályok megváltoztatása miatt. A fenti lista az általunk kínált tipikus modulok mintája, nem pedig végleges lista.

Karrier

A nemzetközi emberi jogi jogra vonatkozó továbbképzés biztosítása révén ez a kurzus lehetőséget nyújt arra, hogy növelje tapasztalatait és karrierlehetőségeit ezen a területen.

Foglalkoztathatóság és átlagos kezdő fizetés

A törvényes iskolából posztgraduális hallgatók 96% -a, akik a foglalkoztatásra rendelkezésre álltak, a végzettségtől számított hat hónapon belül biztosítottak munkát vagy további tanulmányokat. 19.800 £ volt az átlagos kezdő fizetés, a legmagasabb pedig 42.000 £. *

* Ismert célállomások a teljes munkaidős otthoni posztgraduális 2016/17. A bérek kiszámítása az Egyesült Királyságban teljes munkaidőben foglalkoztatottak átlagán alapul.

Karrier és szakmai fejlődés

Függetlenül attól, hogy növelni kívánja karrierlehetőségeit, vagy fejleszteni tudja a tudását, a posztgraduális diploma a Nottingham-i Egyetemen segít abban, hogy ott legyen, ahol akarsz lenni.

Díjnyertes Karrier és Foglalkoztatási Szolgálatunk szakképzett támogatást és útmutatást nyújt, miközben tanulmányait és az életét végzi . Segítenek Önnek a következő karrier mozogásában, rendszeres rendezvényeken , munkáltató által vezetett készségeken, elhelyezési lehetőségeken és egyéni vitákon keresztül.

Belépési követelmények

2: 1 (vagy azzal egyenértékű) jogi, humán vagy társadalomtudományi; más releváns képesítéssel vagy tapasztalattal rendelkező pályázók is

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 7,0 (legfeljebb 7,0 írásban, 6,5 olvasás, 6,0 beszéd és meghallgatás)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
3,420 GBP
£ 3,420
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt