PG Dip Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jog

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A PG Dip Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jog kurzus * olyan fejlett képesítést kínál, amelyet a PG Cert program moduljain alapuló tudásain alapul, valamint jogi kutatási készségeket és módszereket, nemzetközi árufuvarozást, nemzetközi magánjogot, szellemi tulajdonjogot és nemzetközi kereskedelmi vitarendezés.

A törvény széles körben elismert és elismert tantárgy, és a PG Dip nemzetközi kereskedelmi és kereskedelmi jogán szerzett tudás sok lehetőséget nyit meg Önnek, hogy karrierjét magas színvonalú karriert alakíthassa ki egy nemzetközi ügyvédi iroda, multinacionális vállalat vagy kormányzati szervezet számára.

* A kurzus kezdő időpontja még mindig az egyetemi jóváhagyás hatálya alá tartozik. Abban az esetben, ha a jóváhagyást nem adta meg a kurzus kezdő időpontja, alternatív időpontot kínálnak fel, vagy teljes visszatérítést kap.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. A PG Dip Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Törvény értékelése az írásbeli tanfolyam kombinációján alapul.

A program kezdetétől mindig tudatában lesz az aktuális ideiglenes besorolási fokozatának, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a jelenlegi tanulmányi módszerek sikerét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

A PG Dip Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Törvényből nyert jogi ismeretek felkészülhetnek Önre egy nemzetközi ügyvédi iroda, multinacionális vállalat vagy kormányzati szervezet szerepére.

A szakképzett ügyvédek vagy barristerek is képesek lesznek használni a tanfolyamon szerzett készségeket és ismereteket, hogy megfeleljenek éves folyamatos szakmai fejlődésüknek (CPD).

Belépési követelmények:

Ennek az izgalmas kurzusnak két belépési útvonal áll rendelkezésre: Akadémiai belépési útvonal és Munkahelyi bejárási útvonal.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha beiratkozol a PG Dip Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jogra, de úgy döntünk, hogy az online tanulás nem az Ön számára, akkor az ajánlati levélben feltüntetett kezdő dátumtól számított 21 napon belül visszavonhatjuk. Ha befizetett egy első letétet, akkor teljes visszatérítést kap.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb