orvos jogtudomány (kutatás)

Általános információk

Program leírás

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A pályázóknak rendelkezniük kell egy Master of Laws mértékben, vagy a Bachelor of Laws vagy Juris Doctor mértékben a kitüntetéses átlagosan legalább 75 százalékát, vagy azzal egyenértékű minőségű máshol.
A kérelmező köteles eleget a Dean, hogy rendelkeznek a megfelelő szintű kutatási készségek, hogy vállalja a minősítés, amely magában foglalja a szakdolgozat írása között 50.000 és 80.000 szavakat.
Felvételi alapján jóváhagyott kutatási javaslatot és a rendelkezésre álló megfelelő felügyelet mellett. A pályázóknak ki kell tölteniük a hat felsorolt ​​tárgyak alatt a Master of Laws megkezdése előtt a dolgozat eleme a mértéke. Alternatív felvételi lehet odaítélni át a Master of Laws tanfolyam a dolgozat eleme a kutatás. A pályázók értek el átlagosan legalább 75 százalékát a Master of Laws tanfolyam.

A program felépítése

A pályázóknak ki kell tölteniük:

  • Akár hat választani választani a felsorolt ​​tárgyak alatt Master of Laws.
  • Írásos kutatási dolgozat között 50.000 - 80.000 szó (attól függően, hogy a számát választani vállalt), ami jelentősen hozzájárult a kiállítás, a tudás és a megértés a tanulmányi és amely bemutatja a kapacitás független kutatás.

SZAKMAI ELISMERÉS

Ez a program egy doktori szintű diplomát. Lehetőség van választani, hogy nem kevesebb beteg cserébe írásban hosszabb dolgozat (kb 5000 szó adunk a dolgozat hossza az egyes tantárgyak csökkent).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Tovább

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Kevesebb