Online szállítmányozás és a logisztika LL.M. program

Általános információk

Program leírás

A tengerparti törvény kínálja az egyetlen LL.M. fokozatot Logisztikai és Közlekedési amerikai tanfolyamok akár a 24-hitel LL.M. programot és a 12-hitel Certificate Program tartalmazza a gyakorlati, „hands-on” utasítás a következő területeken: a globális kockázati megfelelés ajánlatkérő ismeretek (hazai és nemzetközi), személyzeti ügyek és a munkaügyi kapcsolatok, a nemzetközi kereskedelem és az üzleti tranzakciók, bírságokat és büntetéseket , szállítás biztosítás, a tengeri jog, és teherszállítás, vasúti és légi közlekedés felelősség és peres eljárások. A következő kezdési időpontja a nyár 2017 kifejezés május 10, 2017.

Ha többet szeretne megtudni, mennyire fontos a logisztikai iparág a világpiacon, és hogy ez a program felkészíti a diákokat, hogy belépjen és sikeres legyen ebben az iparágban, kérjük, látogasson el a part menti törvény Logisztikai és Közlekedési honlapján.

A program teljesen online, és lehet kitölteni körülbelül egy év. Törvény iskolai végzettséggel kell tölteniük 24 kredit megszerzése érdekében a Master of Law (LL.M.) fokozatot vagy 12 kredit megszerzése érdekében a Certificate in Logisztikai és Közlekedési törvény. Nem jogászok beiratkozik a programot, és a tanúsítvány megszerzéséhez Logisztikai és Közlekedési rendelet elvégzése után tizenkét kredit.

Minden tanévben, van öt-nyolc hetes szempontból. Minden szóhoz hét hét osztályok és egy hét előállítására végső feladatok. Néhány a kurzusok közé Közigazgatási Jogi Közlekedési szakemberek: Ítélkezési és bírói felülvizsgálat Munkajog Közlekedési szakemberek, Vám rendelet Közlekedési Biztosító, Fuvarozás felelősség, óceán Tengeri és belvízi Marine rakomány biztosítás, és a szerződő alapjai a Védelmi Minisztérium.

Megvalósult Parti törvény professzorok és a gyakorló ügyvédek tanítani a Logisztikai és Közlekedési tanfolyamok. A kar tartalmaz egy engedéllyel rendelkező egyéni ház iroda, egykori közigazgatási jog meghallgatási tisztviselő, előkelő tagja a katonai és vállalati jogtanácsosa nagy logisztikai cégek.

A pályázatokat a program elfogadták a gördülő alapon. A diákok beiratkozik a programban csak az elején minden félévben (őszi, tavaszi, nyári). A program költsége 600 dollár per óra hitel.

Kapcsolat:

Kérjük, lépjen kapcsolatba dékánhelyettese stratégiai és innovációs Margaret Ioannides e-mailben vagy telefonon MIoannides@fcsl.edu +1.904.256.1158 ha bármilyen kérdése van a programban.

Ön is a kapcsolatot az LL.M. Felvételi Team +1.904.256.1268.

Bárki segítséget igénylő spanyol is kapcsolatba Akadémikusok igazgató-Non JD Programok, Ana Rexach a arexach@fcsl.edu vagy (904) 256-1225.

Florida Coastal School of Law, Logisztikai és Közlekedési törvény http://www.fcsl.edu/logistics 8787 Baypine Road Jacksonville, FL 32256

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Tovább

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Kevesebb