Online oklevél jogi asszisztens tanulmányozó program

Általános információk

Program leírás

Online Diploma jogi asszisztens Tanulmányok Program

A diploma jogi asszisztens Tanulmányok program biztosítja az alapot a jog területén megszerzéséhez szükséges egy belépő szintű helyzetben, mint jogi asszisztens, vagy asszisztens a jogi vonatkozású beállítást. Online on-campus osztályok nyújt gyorsított tanulási környezet terén a jogi asszisztens tanulmányokat. Jogi asszisztens diákok kapnak egy diák-fiókot Westlaw és legyen hatékony teljesítése online jogi kutatás. Szerezz paralegal mértékben online és előre a karrierjét. Lépjen kapcsolatba egy ALU felvételi képviselője ma tanulni, hogyan egy online diplomát paralegal vizsgálatok adhat egy izgalmas új karrier a jövő számára.

A program céljai

  1. A sikeres befejezése vázolt tanfolyamok, a diákok képesek lesznek:
  2. Határozza meg az elsődleges és másodlagos jogforrások.
  3. Használja kutatási eszközök és technikák szükségesek, hogy megtalálják a törvény.
  4. Készítsünk írásos jogi elemzéssel, amely kérdések egy olyan ügyben, a jogállamiság, az alkalmazás, ellenérvek és következtetések.
  5. Készüljön szakmai jogi dokumentumok.
  6. Mutassa be az alapvető ismeretek a következő területeken jog: gazdasági jog, büntetőjog, ingatlanjog, és a szerződéseket.
  7. Legyen felkészülve, hogy beiratkozik a munkatárs a jogi asszisztens Tanulmányok vagy kapcsolódó mértékben.

Várható diák tanulási

  1. Fejleszteni kell a kritikus gondolkodás, elemző és interperszonális készségek alkalmazandó valós problémák
  2. Elérni karrier cél és a gyors haladás a jogi asszisztens téren és a kapcsolódó területeken
1
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Tovább

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Kevesebb