Fejlessze globális jogi karrierjét egy online LLM-rel a The Dickson Poon School of Law-ből, a világ egyik vezető jogi iskolájából. A 100% -os online nemzetközi vállalat

Ezt a jogi diplomát online tanítják, ami azt jelenti, hogy előreléphet az oktatásban, anélkül, hogy megszakítaná a munkát vagy más kötelezettségvállalásokat. Az év folyamán hat belépési pont jelentette a tanulást a menetrenddel.

A Nemzetközi Vállalat

A tantárgy részletei

Az online nemzetközi vállalat

  • Vizsgálja meg a nemzetközi társasági jog kérdéseit, beleértve az egyesülések és felvásárlások szabályozását, a vállalati formát és annak kérdéseit, a vállalati szereplőket és a nemzetközi vállalati pénzügyeket.
  • A vállalati testület által kötött kulcsfontosságú ügyletekre és jogi megállapodásokra összpontosít, beleértve a kereskedelmi, szállítási, pénzügyi, energia- és befektetési ügyleteket.
  • Adjunk bele egy olyan lépést, amikor a „dolgok rosszul”, a hangsúly a vitarendezésre és a vállalati fizetésképtelenségre összpontosít. Magában foglalja a nemzetközi kereskedelmi választottbírósági és nemzetközi vállalati fizetésképtelenséggel kapcsolatos tanfolyamokat.
  • Adjon átfogó jogi alapot és témákat a jogi és kereskedelmi területekre, valamint erősítse meg a program alapját képező globális és transznacionális elképzelést.

Alapja a legfejlettebb jogi gondolkodás, amely a főbb jogrendszerekből és a nemzetközi és transznacionális jogrendszerekből származó tapasztalatokból származik. Ön részesül a The Dickson Poon School of Law úttörő transznacionális jogi perspektívájában a jogi kutatásban és a tanításban.

Első helyen áll az Egyesült Királyságban a kutatási kiválóság (Research Excellence Framework 2014) és a világ 10 legjobb brit iskolája között. Kaphat magának jogi diplomát a King's College Londonban, és fokozhatja karrierlehetőségeit.

Ha szeretne velünk tanulni itt Londonban, a Dickson Poon School of Law számos egyetemi LLM fokozatot is kínál.

Belépési követelmények

A 2: 1-es kitüntető diplomát (vagy tengerentúli egyenértékű) a törvényben, vagy a 70% -os jogi tartalommal rendelkező diplomát, vagy a jogi diplomát.

Ha magas 2: 2-es (azaz 57% -59%) joggal rendelkezik, vagy 70% -os jogi tartalommal, és legalább 3 éves munkatapasztalattal rendelkezik a jogban, a kérelmet figyelembe kell venni.

Szakmai tapasztalat. A pályázóknak, akik nem jogi végzettséggel (azaz pénzügyekkel vagy üzleti tevékenységgel) elérték a 2: 1 vagy annál magasabb szintet, figyelembe veszik ezt a programot, feltéve, hogy legalább 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek (azaz azok, akik törvényben dolgoznak) ügyvéd, vagy gyakorló ügyvédként dolgoznak). Figyelembe vehetők a kivételes jelöltek is, akik jelentős munkatapasztalattal rendelkeznek, és amelyek a joghoz szorosan kapcsolódnak, de természetüknél fogva nem lényegében jogszerűek (pl. Szerződések vezetői).

Karrier kilátások

A King's-nál a világ egyik legversenyképesebb hallgatói testületébe lépsz, és csatlakozhat a diplomások örökségéhez, amelyeket néhány vezető munkaadó keres. A Dickson Poon School of Law-nek erős kapcsolat van a világ vezető jogi cégeivel és nemzetközi munkáltatóival. A King's College London LLM lehetővé teszi, hogy más jogi szakemberekkel együtt tanulhasson világszerte, és növelje karrierlehetőségeit.

A Nemzetközi Vállalat

A munkám rendkívül elfoglalt. Sokat utazok, és otthon kell töltenem a családommal. Tudtam, hogy ezeket zsonglőrködtem, és valahogy illeszkednünk kell az egyéb kötelezettségvállalások között. Akár otthon vagy munka közben is, bármikor hozzáférhet a kurzushoz. Ezt a kurzust úgy tervezték, hogy illeszkedjen a munkámhoz és a személyes életemhez, ezért választottam.

- Salio, King's Online diák

Program oktatási nyelve:
  • Angol
King's College London Online

2 további kurzus King's College London Online »

Utoljára frissítve Április 19, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
2 - 4 Év
Részidős oktatás
Price
18,600 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

Online: International Corporate & Commercial Law LLM