Online LLM energia- és környezetvédelmi törvény

Függetlenül attól, hogy a növekvő felelősséggel tartozik az energia- vagy a környezetvédelmi törvények iránt, vagy egy LLB-képesítéssel rendelkező ügyvéd, aki készen áll a következő vállalkozásra, a Birminghami Egyetem Online LLM Energia- és Környezetvédelmi Jogi Tanulmánya biztosítja a jogi keretet a növekvő számú karrier elvégzéséhez.

A 100 legjobban működő globális egyetem által átadott, 100% -ban online LLM biztosítja az Ön számára a szellemi keretet a jogi válaszok megértéséhez egy transznacionális, több joghatósággal rendelkező megközelítésben. Az energiatulajdon és a környezetvédelem különböző szintjeinek lefedésével ismereteket és jogi ismereteket szerezhet, hogy karriert folytasson mind az energia-, mind a környezetvédelmi ágazatban, és reagáljon a helyi és globális kihívásokra, bárhol a világon.

"Ösztönző és pozitív környezetben való tanulás a terület vezető világszakértőitől fontos oka volt számomra, hogy a Birminghami Egyetemet válasszák posztgraduális diplomámhoz."

Maria Pilavki - LLM büntetőjog és büntető igazságszolgáltatás

A magasan képzett és tapasztalt oktatócsoport által tanított, ez a 100% -os online LLM minden akadémiai szigorúságot és globális karaktert kínál, amelyet elvárhat egy Russell Group egyetemen, és rugalmasságot kínál arra, hogy az Ön számára megfelelő módon tanulmányozza a világ bármely pontját. .

Tudj meg többet

Keresse meg a világ legnagyobb kihívásait

Jogi oktatásáról és kutatási tanúsítványairól híres, az egyetem Jogi Iskolájában az oktatók szerepelnek a kormányzati környezetvédelmi jogszabályok élvonalában. Szakembereik irányítása alatt az online LLM energia- és környezetvédelmi törvény elemző, kutatás-központú minőséget vesz fel, gazdagítva a tartalmat a legújabb elméletekkel és gyakorlatokkal.

A program olyan témákat ölel fel, beleértve a környezetvédelmet és az energiatermelést, valamint az olajra és gázra vonatkozó megújuló energiához és az éghajlatváltozáshoz kapcsolódó törvények jogi kérdéseit, amely 2,5 évet vesz igénybe, és hat karrier-központú modulra oszlik (egyenként 20 kredit) és egy értekezés . Fedezze fel mélyrehatóan az energia- és a környezetvédelmi kérdéseket, miközben továbbra is rendelkezik sok ideje a tanulás megfontolására és alkalmazására.

Tudj meg többet

Core modulok:

  • Környezeti és energiaszabályozás
  • Az atomenergiával kapcsolatos törvény
  • Az energiaprojektek értékelése és finanszírozása
  • Olaj- és földgázjog
  • Környezetvédelem és szennyezés-ellenőrzés
  • Megújuló energiáról és az éghajlatváltozásról szóló törvény

Legfontosabb tényeket

A Birminghami Egyetem energia- és környezetvédelmi jogi online LLM-jét kifejezetten az LLB-képesítéssel rendelkező ügyvédek számára vagy azok számára fejlesztették ki, akik már dolgoznak az ágazatban, és tudásukat világszínvonalú környezetben kívánják megszilárdítani.

Három bevitel évente. A hallgatók márciusban, júniusban vagy októberben csatlakozhatnak a programhoz.

Tudj meg többet

Felvételi követelmények

A programba való felvételhez a pályázóknak rendelkezniük kell:

  • Legalább egy felső szintű felsőfokú végzettség vagy a törvényben nem az Egyesült Királysággal egyenértékű oklevél VAGY egy felső szintű felsőfokú végzettség, vagy az Egyesült Királyságon kívüli felsőfokú végzettséggel rendelkező szövetségi fokozat, az ágazatban releváns szakmai tapasztalattal.
  • Két hivatkozás.
  • Célkitűzés.

A nemzetközi hallgatókra az angol nyelvre vonatkozó általános követelmények vonatkoznak. IELTS 7.0-nak kell lennie, legalább 6,5-rel bármely sávban.

Díjak és finanszírozás

A részletes árinformációkért és a rendelkezésre álló fizetési módokról további információkért kérjük, kérjen tájékoztatást, és a felvételi csapat egyik tagja kapcsolatba lép, hogy megvitassa a kérdéseit.

Tudj meg többet

Program oktatási nyelve:
  • Angol
University of Birmingham Online
Utoljára frissítve Szeptember 15, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 2019
márc. 2020
Június 2020
Duration
30 hónapok
Részidős oktatás
Price
- * Az árak változhatnak minden tanévben.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019, márc. 2020, Június 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019, márc. 2020, Június 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019, márc. 2020, Június 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019, márc. 2020, Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date