Online LLM a nemzetközi vitarendezésben (választottbíráskodás)

Általános információk

Program leírás

A londoni Queen Mary Egyetem a QS World University Rankings 2020-ban a jog és jogi tanulmányok 30. helyén a világon.

Mary királynő online programjai a Nemzetközi Vitarendezés - Választottbíráskodás célja az ügyvédek új generációjának ösztönzése, hogy újragondolják a konfliktusok hagyományos megoldásait és megoldásait, és felszereljék őket a helyszínen való sikeresítéshez szükséges eszközökkel. Egyesítik a szilárd elméleti alapokat, a széles interdiszciplináris képzést és az egyéni tanulás és készségek fejlesztésének lehetőségeit. Továbbá, a dinamikus programjaink célja az, hogy mindazokat a kiváló tanulási lehetőségeket kínálja, amelyeket a campuson kaphatna, a rögzített időpontok és helyek korlátozása nélkül.

"Az online oktatók mindenkor nagyon aktívak, érzékenyek, tájékozottak, rendkívül bátorítóak és segítőkészek. A leg hülyebb kétségeim voltak és minden akadály nélkül megtisztították őket. Csak arra késztettem, hogy jobban megértsem a Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági eljárást. .”
Nemzetközi vitarendezési LLM hallgató, Queen Mary Online

A Nemzetközi Vitarendezés online programjait részmunkaidőben lehet tanulmányozni, mint jogi diplomát (LLM), posztgraduális diploma (PGDip) vagy posztgraduális bizonyítványt (PGCert). A PGDip és a PGCert az LLM program rövidebb változatai. Az LLM-mel ellentétben nem megkövetelik a disszertáció kitöltését, hanem mester szintű tartalmat nyújtanak Önnek. A PGDip és a PGCert közötti különbség a szükséges modulok száma (a PGCert rövidebb, mint a PGDip).

Nemzetközi Választottbírósági Iskola (SIA)

A programot a London Mary Queen University Egyetemi Kereskedelmi Jogi Tanulmányok Központjában (CCLS) működő Nemzetközi Választottbíróság (SIA) kínálja. A SIA vezető szerepet játszik a nemzetközi vitarendezés oktatásában és kutatásában. Kutatásvezérelt központként az SIA megvizsgálja a választottbíráskodás során felmerülő konkrét problémákat, és hozzájárul a választottbírósági elmélet fejlesztéséhez. A választottbíráskodás gyakorlat-orientált megközelítését alkalmazva a SIA segít az ügyvédeknek megérteni a tárgy összetett elméleti problémáit és paramétereit.

A CCLS a jogi tanulmányok és kutatások területén a nemzeti és a nemzetközi kiválóság központja. A CCLS a kereskedelmi jog ismereteire és készségeire szakosodott, amelyek a kormány, az állami testületek, a tengerentúli intézmények, a jogi szakma, az ipar és a kereskedelem szolgálatába állíthatók.

Felszerelés

Online hallgatóink ugyanolyan státuszt élveznek, mint azok, akik az egyetemen részt vesznek a Mária Királynővel. Hozzáférést biztosít széles körű online forrásainkhoz, és ha erre képes, szívesen részt vesznek a különféle kutatóközpontok által szervezett, tantervön kívüli rendezvényeken, hogy kiegészítsék tanulmányaikat. Ingyenes hozzáférést biztosítunk kiterjedt online adatbázisokhoz és gyűjteményekhez, ideértve:

 • Kluwer választottbírósági eljárás
 • Lexis
 • Westlaw
 • HeinOnline
 • Oxford Ösztöndíj Online
 • JSTOR

Mary királynője jogi karrier-tanácsadókkal rendelkezik, akik rendezvényeket és gyakornoki lehetőségeket szerveznek az Egyesült Királyság és a nemzetközi ügyvédi irodák legjobbjai között. A vezető ügyvédi irodák, kamarák és más egyetemek időskorú szakemberek és tudósok szintén hozzájárulnak programjainkhoz, kiváló online hálózati lehetőségeket kínálva hallgatóink számára.

Ezen túlmenően elõnyei lesznek a dedikált oktatói támogatás, továbbfejlesztett online anyag és számos interaktív szolgáltatás révén. Lesz élénk online beszélgetések társaikkal és a tudományos tagok által vezetett webináriumokon, mindegyik elérhető Önnek megfelelő időben. A személyes kapcsolattartás, a hálózatépítés és a társadalmi interakció céljából az online hallgatóknak évente egy otthoni hétvégét kínálnak a világ központjain. Ezek nem kötelezőek, ám arra ösztönözzük Önt, hogy vegyen részt.

Az első beiratkozáskor online hallgatói tanácsadót neveznek ki. Segítenek minden nem tudományos kérdésben, és biztosítják, hogy a Mary Mary királynővel való tapasztalata pozitív és stresszmentes.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Szerkezet

Az LLM a nemzetközi vitarendezésben rendelkezésre áll a részmunkaidős tanulmányok felajánlott két tanévben. Ebben az időben négy tanított modulot és egy 20 000 szóbeli értekezést vállal. Minden egyes modul esetében 30 kredit adódik, és további 60 kreditet kap a disszertációhoz. A diplomás megszerzéséhez teljes 180 kreditet kell szerezned, amely magában foglalja a modulok minden aspektusának kitöltését és az összes vonatkozó megbízás átadását.

modulok

A kereskedelmi választottbírósági eljárás két modulja a hallgatóknak a választottbírósági eljárás során felmerülő összes kulcsfontosságú jogi kérdésről részletes képet nyújt. A beruházási választottbírósági eljárás két modulja a hallgatók számára a befektetési vitarendezési nemzetközi központ (ICSD) munkájának és az érdemi védelem kérdésének mélyebb megértését szolgálja. Ez felkészíti a hallgatókat az ezen a területen való kiemelkedéshez szükséges ismeretekkel és készségekkel, akár házon belüli ügyvédek, külső tanácsadók, tudósok vagy választottbírókként.

 • Nemzetközi kereskedelmi választottbíráskodás: elmélet és kontextus
 • Nemzetközi Kereskedelmi Választottbíróság: Kiválasztott kérdések
 • Befektetési szerződés választottbíróság
 • Befektetési választottbírósági eljárás: anyagi védelem
 • Értekezés

Értékelés

A Queen Mary Online hallgatóként kérjük, hogy tegyen aktív szerepet a készségek és ismeretek elsajátításában. Vitafórumok és csoportos webináriumok keverékét használjuk, amelyek célja, hogy megalapozott vitát generáljanak a meghatározott témák körül.

Minden modul az értékelt feladatokból, egy modul esszéből és a végső értékelésből áll (take-home exam). A folyamatos értékelés növeli a hallgatói-oktatói kapcsolatot, és rendszeres visszajelzést kap a szakértői oktatók. A hallgatók és a kurzusigazgató közvetlenül a kérdésekre és az aggodalmakra is kiterjedhet.

Az LLM-hez megkövetelt záró disszertáció mélyebb tanulmányozást és független kutatást foglal magában egy témával kapcsolatban, a feletterével egyeztetve.

Független tanulmány

A Queen Mary Online komolyan vesszük tanulmányait, és cserébe reméljük, hogy ugyanezt fogja tenni. Minden héten további időt kell befektetnie az egyéni tanulmányokra. Ezt el lehet költeni hivatalos tanulmányi ülésekre való felkészülésre vagy nyomon követésre; olvasás; írásbeli munka készítése; projektek befejezése; és kutatást végez a disszertációhoz.

Az ön egyéni tanulmányának irányát az online heti tartalom, az olvasási listákkal és a feladatokkal együtt irányítja. Arra számítunk, hogy aktív szerepet vállal a saját tanulásában azáltal, hogy széles körűen elolvassa és bővíti tudását, megértését és kritikus képességét.

A független tanulmány elősegíti a saját tanulási igényeinek azonosításának képességét és annak meghatározását, hogy mely területeken kell összpontosítania ahhoz, hogy jártas legyen a tárgyi területén. Ez egy fontos, átruházható készség, amely egész életében segíteni fog.

Karrier kilátások

LLM diplomáink sikertörténeteiből tudjuk, hogy milyen sokféle karriert tudunk nyitni Önnek a kurzus sikeres befejezése után. Amint számíthat arra, hogy nagy részük diplomájukkal közvetlenül ügyvédekként, ügyvédekként, ügyvédekként, jogi munkatársakként vagy jogtanácsosként dolgozott. Mások olyan területeken dolgoztak, mint a pénzügyi és energiaszabályozás, tanácsadás, szabadalmak és védjegyek. Számos olyan hallgató, aki már teljes képesítéssel rendelkezik és évek óta gyakorol, képesnek bizonyult arra, hogy továbblépje pozícióját meglévő társaságában, vagy pedig egy új jogi területre szakosodjon. Jelentős számban folytattak jogi doktorátust és sikeresen vonzottak finanszírozást ezekre a projektekre a QMUL-ban vagy más egyetemeken az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon.

A programunk során kifejlesztett készségek - az általunk kínált tanterven kívüli tevékenységekkel kombinálva - lehetővé tették a közelmúltban végzett diplomásaink számára, hogy karrierlehetőségeket folytassanak az Egyesült Királyságban és a világ más tájain, például:

 • Herbert Smith Freehills
 • Dentons
 • Cubb Biztosítás
 • Nomura
 • Deloitte
 • Latham és Watkins
 • Európai Unió küldöttsége
 • Ofgem
 • Honda

Forrás: DLHE 2014-15 Leavers

Belépési követelmények

Az LLM Nemzetközi Vitarendezési Programba való belépéshez az alábbiakkal kell rendelkeznie:

Jogi diplomások

 • A programba való belépés szokásos jogi diplomája vagy lényeges jogi tartalommal rendelkező diplomája legalább 2,1 kitüntetéssel (vagy azzal egyenértékű nemzetközi).
 • A 2,2 diplomával rendelkező jogi diplomások, akik más jogi képesítéssel és / vagy jelentős szakmai jogi tapasztalattal is rendelkeznek, szintén jogosultak lehetnek.

Nem jogi diplomások

 • Legalább 2,2 kitüntetéssel rendelkező, nem jogi diplomások, akik szintén érdemeket (vagy 60% -ot) szereztek a közös szakmai vizsga (CPE) vagy az Egyesült Királyság szakmai szervezete által elismert jogi diplomával (GDL) szempontjából.
 • A nem jogtudományi végzettségűek a jogi területen vagy a tanulmányi programjukhoz közvetlenül kapcsolódó területen szerzett jelentős szakmai tapasztalat alapján is mérlegelhetők.

Angol nyelvi követelmények

Ha az első nyelv nem angol, akkor a következők egyikével kell rendelkeznie:

 • IELTS Academic: 7,0 általánosságban, beleértve 7,0 az írásban és 5,5 az olvasás, hallgatás és beszéd témában.
 • TOEFL: Összesen 100, beleértve 27 az írást, 18 az olvasást, 17 a hallgatást és 20 a beszédet.
 • PTE Academic: összesen 68, ebből 68 írásban, 51 pedig olvasásban, hallgatásban és beszédben.

Kizárólag a 2020-as kezdőnapokra a következő teszteket is elfogadják:

 • HOME TOEFL: Összesen 100, beleértve 27 az írást, 18 az olvasást, 17 a hallgatást és 20 a beszédet.
 • Duolingo angol teszt: 130 + / 160

A tisztességes értékelés és a döntés meghozatalához minden esetben teljes online jelentkezésre van szükség. Minden pályázatot érdemben és az átfogó jelentkezési dokumentumok szem előtt tartásával kell megvizsgálni.

Minden alkalmazáshoz teljes körű és részletes önéletrajz szükséges, és különösen fontos, ha a szakmai tapasztalatot figyelembe kell venni.

Ha jelentkezni szeretne, de nem biztos abban, hogy képesített-e, kérjük, vegye fel a kapcsolatot tanfolyam-tanácsadóinkkal.

Nemzetközi pályázók

A Queen Mary-nál büszkék vagyunk a globális közösségünkre, és régóta üdvözlik a diákokat a világ minden tájáról. Az évek során több ezer nemzetközi diplomásunk folytatta a sikeres pályafutást.

Az angol nyelvre vagy az Ön országra jellemző belépési képesítésekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon tanfolyam-tanácsadóinkhoz.

Hogyan kell alkalmazni

A Nemzetközi Vitarendezési LLM-re jelentkezhet az alább ismertetett két módszer egyikén.

1. lehetőség - jelentkezzen ügynökünkön keresztül

Van egy dedikált képviselőnk (Samantha), aki támogatni fogja jelentkezését. Kérjük, írjon e-mailt Samantha-nak (Sigbinidu@online.qmul.ac.uk), csatolva az alábbi dokumentumokat:

 • Kitöltött és kézzel aláírt hozzájárulási és kiegészítő információs űrlap (Word doc letöltés);
 • Színes beolvasott másolatok az akadémiai bizonyítványokról és átiratokból az összes egyetemi szintű képesítéshez. Ha ezek a dokumentumok más nyelven készülnek, kérjük, adja meg az eredeti példányokat és a hivatalos fordított példányokat;
 • Az Ön célja Egy Word-dokumentum egy oldala, amely részletezi a tanulási motivációt, a szakmai eredményeit és a karrier céljait. Javasoljuk, hogy utaljon a kurzus olyan speciális moduljaira, amelyekre vágyakozni kíván, és miért akarja tanulni Mary királynővel;
 • Naprakész CV;
 • Egy referencialevél a jelentkezés alátámasztására. A levélnek [1] fejlécesen kell lennie, [2] alá kell írni, [3] ki kell emelnie a játékvezetõvel fennálló kapcsolatait, [4] össze kell mutatnia karakterét és eredményeit [5], azt állítva, hogy ajánlanak téged a programhoz. A londoni Queen Mary Egyetem.

Miután elküldte az összes szükséges dokumentumot Samantha-nak, ő lesz az Ön ügynöke, és benyújtja a kérelmet az Ön nevében.

2. lehetőség - jelentkezzen az online jelentkezési űrlapon

Kérjük, csatolja a következő dokumentumokat az online jelentkezési laphoz:

 • Színes beolvasott másolatok az akadémiai bizonyítványokról és átiratokból az összes egyetemi szintű képesítéshez. Ha ezek a dokumentumok más nyelven készülnek, kérjük, adja meg az eredeti példányokat és a hivatalos fordított példányokat;
 • Az Ön célja Egy Word-dokumentum egy oldala, amely részletezi a tanulási motivációt, a szakmai eredményeit és a karrier céljait. Javasoljuk, hogy utaljon a kurzus olyan speciális moduljaira, amelyekre vágyakozni kíván, és miért akarja tanulni Mary királynővel;
 • Naprakész CV;
 • Egy referencialevél a jelentkezés alátámasztására. A leveleknek [1] fejlécesen kell lenniük, [2] alá kell írniuk, [3] ki kell emelniük a játékvezetővel fennálló kapcsolatát, [4] össze kell mutatni karakterét és eredményeit. [5] állítsák, hogy ajánlanak a programhoz A londoni Queen Mary Egyetem.

Mi történik ezután?

Miután Ön vagy az ügynök benyújtotta jelentkezését, felvételi kiválasztóink célja, hogy ezt két héten belül felülvizsgálják (feltéve, hogy megkaptuk az összes szükséges dokumentumot).

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a glo ... Tovább

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a global community, and world-class teaching that will empower you to make a global impact. By choosing to study online with Queen Mary, you still enjoy the same status and access to exemplary teaching as our campus students. The advantage you have is the flexibility to pursue your future career at a time and intensity suited to your own unique circumstances and without interrupting your income and career progression. Kevesebb