Online LLB (Hons) törvény a kriminológiával. Reg. 253056 sz

Általános információk

Program leírás

Online LLB (Hons) törvény a kriminológiával. Reg. 253056 sz

Online LLB (Hons) törvényünk kriminológiai diplomával 3, 4 vagy 6 éves tanfolyamon érhető el (reg. Szám: 253056). Ha jogi vagy szélesebb körű kereskedelmi szférában szeretne karriert folytatni, érdekli a büntető igazságszolgáltatás, a bűnözés és a bűnözői magatartás, de nagyobb rugalmasságot igényel a tanulmányi mintákban, és online szeretne tanulni, akkor ez lehet az Ön számára a diploma. Ez egy képesítő jogi fokozat, amelynek gyakorlati fókusza van, és a foglalkoztathatóság beágyazódik a tanfolyamba. Nemcsak a modern jogi hallgató legfontosabb jogi témáit és kapcsolódó készségeit fogja tanulmányozni, hanem a kriminológia tanulmánya elősegíti a munkavállalás készségét és a karrierlehetőségek szélesebb körének megnyitását. A tanfolyam magas szintű interakcióval fog rendelkezni, és szakértői és egyéni oktatói értékeléseket fog kapni, oktatóink több mint 90% -a képzett ügyvéd és ügyvéd. 2019-ben a Jogi Egyetem ezüst minősítést kapott a Tanítási Kiválóság és a hallgatói eredmények keretrendszerében (TEF). Megállapítottuk, hogy magas színvonalú oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és folyamatosan meghaladják az Egyesült Királyság felsőoktatására vonatkozó szigorú nemzeti minőségi követelményeket. Ez a tanfolyam be van jegyezve a hongkongi nem helyi tanfolyamok nyilvántartójába (NCR). Az egyes munkaadók mérlegelési jogköre az, hogy elismerjenek minden olyan képesítést, amelyhez ez a tanfolyam vezethet.

Tanfolyam követelmények

  • BBB A szintű és C / 4 vagy annál magasabb szintű, GCSE angol nyelvű, vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt.
  • Csak a 4 vagy 6 éves online tanfolyamokra: azok a hallgatók is meghívást kapnak, akik nem szabványos útvonalunkon szeretnének jelentkezni a megfelelő munkatapasztalatok felhasználásával.
  • Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

díjak

2021. szeptember díjak:

  • 3 év: 92 500 HKD / év és nem szükséges betét.
  • 4 év: 69 375 HKD / év és nem szükséges betét.
  • 6 év: 46 250 HKD / év, és nem szükséges betét fizetni.

A díjakat a jövőbeni évekre rögzítik, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

In recognising Hong Kong’s position as an international legal hub, we are excited to be offering quality postgraduate education opportunities to the city’s aspiring legal professionals, with a wide po ... Tovább

In recognising Hong Kong’s position as an international legal hub, we are excited to be offering quality postgraduate education opportunities to the city’s aspiring legal professionals, with a wide portfolio of professional law degrees, specialist legal training and on-going professional development courses for barristers and solicitors. One of the UK’s longest-established specialist providers of legal education, since 1867 - we’ve trained more practising lawyers in the UK than anyone else. Kevesebb