Online LL.M vállalatirányítás - University of Cumbria (Egyesült Királyság)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az LLM vállalatirányítás kielégíti a nemzetközi kereskedelmi jog és a vállalatirányítási jog gyorsan bővülő területein a speciális ismeretek és készségek iránti jelenlegi igényt. Lehetőséget nyújt a hallgatóknak a nemzetközi üzleti világ és a vállalatirányítás jogi szabályozásának alapos feltárására. Akadémiai szempontból szigorú, az LLM a gyakorlatban a törvény gyakorlati alkalmazásának teszi ki a hallgatókat.

Ez a program lehetővé teszi, hogy új lendületet adjon karrierjének számos gyakorlati koncepció elsajátításával, amelyeket azonnal alkalmazhat a kihívást jelentő helyzetek megoldására. A program egyedülálló aspektusa az a lehetőség, hogy alkalmazott, valós esettanulmányokkal tanuljon, amelyek javítják problémamegoldó képességeit, és ezáltal maximalizálják karrier-potenciálját.

Az LLM-t egy kiváló, kutató-aktív munkatársak oktatják, akik kiterjedt gyakorlattal és tudományos tapasztalattal rendelkeznek. A program célja a tudás és a kritikai gondolkodás növelése ezen a területen.

A program fejlett kritikai elemzést nyújt a vállalkozások előtt álló fő témákról és a felmerülő kihívásokról olyan globális kontextusban, mint például a nemzetközi / globális üzleti környezetben, valamint az innovációban és a vállalkozásban.

Tanuljon Svájc elsőszámú magánfőiskoláján és diplomázzon, több mint 130 különböző ország hallgatóival, a Cumbria Egyetemen .

tartam

Legalább 12 hónap, legfeljebb 5 év.

Program Outline

Az ezen a programon oktató oktatók jogi szakemberek, rengeteg tapasztalattal rendelkeznek mind az elmélet, mind az elméletek gyakorlati alkalmazásában.

David Costa professzor, a Robert Kennedy College dékánja, aki a transznacionális üzleti jogi modult vezeti, kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi jog terén, ideértve a doktori tanulmányokat a svájci Baseli Egyetem jogi karán, posztgraduális tanulmányokat az Egyesült Államok jogában a a washingtoni egyetem a St. Louis-i Jogi Iskolában és a Northumbriai Egyetem a Newcastle-i Jogi Egyetemen. Ezen túlmenően, Prof. Costa rendszeres vendég, mint piaci stratéga a nemzetközi TV-hálózatokon, például a CNBC-n és a Bloomberg televízión.

Az LL.M program hallgatói hozzáférhetnek a legkorszerűbb jogi könyvtárakhoz, mint például a LexixNexis és a Westlaw.

Mag
  • Fejlett jogi ismeretek
  • Nemzetközi alternatív vitarendezés
  • Transznacionális üzleti jog
  • Vállalatirányítás
  • Egyéni értekezés

feltételek

Évente négy kifejezés (tél, tavasz, nyár és ősz).

Világszerte elismerés

A Cumbria Egyetem LL.M online programja világszerte elismert. A Cumbriai Egyetem Őfelsége Legtiszteletreméltóbb Titkos Tanácsától kapott egyetemi címet és fokozatot odaítélő hatásköröket. A brit kormány ezt teljes mértékben elismeri, és az Egyesült Királyság Versenyügyi, Innovációs és Készségügyi Minisztériumának elismert brit elnyerő intézményei között szerepel.

További információ az Online LL.M vállalatirányításról!

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Tovább

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Kevesebb
Zürich , Svájc Online , York , Salford , UK Online , Carlisle városa + 5 Több Kevesebb