Online LL.M nemzetközi üzleti jog - University of Cumbria (uk)

Általános információk

3 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az Online Master of Laws (LL.M) International Business Law az elsődleges menedzsment képesítést az ügyvédek és a vezetők számára, hogy megerősítse a jogi ismeretek; kutatások azt mutatják, hogy a LL.M katalizátora egyének erős karrier törekvéseit. A University of Cumbria most a diákok a lehetőséget, hogy befejezze az LL.M a blended learning, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza, miközben továbbra is dolgozni.

A LL.M képesítést továbbra is az arany standard a karrierépítés nem csak a jogi szektorban, beleértve ügyvédként a kereskedelmi és üzleti területeken, hanem az üzleti és menedzsment területén. Ez gyakran olyan jármű elnyerni promóció közép- és felsővezetői, bizonyítva szélesebb képességek és ismeretek, mint az üzleti életben egyedül. Ahogy a globális gazdasági jog fejlődése folyamatosan növekszik és fejlődik, ez a program lehetőséget kínál arra, hogy azoknak, akik szeretnék fejleszteni a karrier, hogy megszerezzék a minősítést csak egy év.

Tudjon meg Svájc premier magán egyetemi és posztgraduális, a diákok több mint 130 különböző országában, A University of Cumbria.

DURATION

Minimum 12 hónap, maximum 3 év.

Program Outline

A LL.M szállítjuk többnyire keresztül online OnlineCampus (interaktív tanulási környezetet) intenzív osztály párbeszédet és az együttműködést, valamint egy egyhetes kötelező rezidens a University of Cumbria londoni egyetemen. A legtöbb a tanulmányok élvezheti a rugalmasság az online tanulás a saját üteme bárhol a világon keresztül Robert Kennedy College OnlineCampus legkorszerűbb természetesen szállítási rendszer.

A tartózkodási héten megadja a lehetőséget, hogy kiegészítse a rugalmas online tanulási program a tanulási tapasztalat, hogy a magad életre emlékeit. A diákok minden kontinensen, ez lesz a valóban nemzetközi tapasztalatot és lehetőséget, hogy a hálózat többi vezetők a világ minden tájáról.

feltételek

Négy szempontból évente (téli, tavaszi, nyári és őszi).

Világszerte elismerése

A University of Cumbria LLM programot kínált állapotban van Elismert világszerte. A University of Cumbria megkapta az egyetemi címet, és mértéke odaítélésének hatáskörét, honnan Őfelsége legtöbb tisztelt Privy Council. Ez teljes mértékben elismeri a brit kormány és megfelelően szerepel az Egyesült Királyság Department for Business, Innovation and Skills listáját elismert brit odaítélő intézmények.

További információ az Online LL.M nemzetközi üzleti jogról!

/&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Utoljára frissítve nov. 2017

Az iskoláról

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Tovább

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Kevesebb
Zürich , Svájc Online , York , Salford , UK Online , Carlisle városa + 5 Több Kevesebb