Online LL.M nemzetközi üzleti jog - University of Cumbria (uk)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az Online Master of Laws (LL.M) International Business Law az elsődleges menedzsment képesítést az ügyvédek és a vezetők számára, hogy megerősítse a jogi ismeretek; kutatások azt mutatják, hogy a LL.M katalizátora egyének erős karrier törekvéseit. A University of Cumbria most a diákok a lehetőséget, hogy befejezze az LL.M a blended learning, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza, miközben továbbra is dolgozni.

A LL.M képesítést továbbra is az arany standard a karrierépítés nem csak a jogi szektorban, beleértve ügyvédként a kereskedelmi és üzleti területeken, hanem az üzleti és menedzsment területén. Ez gyakran olyan jármű elnyerni promóció közép- és felsővezetői, bizonyítva szélesebb képességek és ismeretek, mint az üzleti életben egyedül. Ahogy a globális gazdasági jog fejlődése folyamatosan növekszik és fejlődik, ez a program lehetőséget kínál arra, hogy azoknak, akik szeretnék fejleszteni a karrier, hogy megszerezzék a minősítést csak egy év.

Tudjon meg Svájc premier magán egyetemi és posztgraduális, a diákok több mint 130 különböző országában, A University of Cumbria.

DURATION

Minimum 12 hónap, maximum 3 év.

Program Outline

A LL.M szállítjuk többnyire keresztül online OnlineCampus (interaktív tanulási környezetet) intenzív osztály párbeszédet és az együttműködést, valamint egy egyhetes kötelező rezidens a University of Cumbria londoni egyetemen. A legtöbb a tanulmányok élvezheti a rugalmasság az online tanulás a saját üteme bárhol a világon keresztül Robert Kennedy College OnlineCampus legkorszerűbb természetesen szállítási rendszer.

A tartózkodási héten megadja a lehetőséget, hogy kiegészítse a rugalmas online tanulási program a tanulási tapasztalat, hogy a magad életre emlékeit. A diákok minden kontinensen, ez lesz a valóban nemzetközi tapasztalatot és lehetőséget, hogy a hálózat többi vezetők a világ minden tájáról.

feltételek

Négy szempontból évente (téli, tavaszi, nyári és őszi).

Világszerte elismerése

A University of Cumbria LLM programot kínált állapotban van Elismert világszerte. A University of Cumbria megkapta az egyetemi címet, és mértéke odaítélésének hatáskörét, honnan Őfelsége legtöbb tisztelt Privy Council. Ez teljes mértékben elismeri a brit kormány és megfelelően szerepel az Egyesült Királyság Department for Business, Innovation and Skills listáját elismert brit odaítélő intézmények.

További információ az Online LL.M nemzetközi üzleti jogról!

Utoljára frissítve nov. 2017

Az iskoláról

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Tovább

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Kevesebb
Zürich , Svájc Online , York , Salford , UK Online , Carlisle városa + 5 Több Kevesebb