Online általános jogi tanulmányok LL.M.

Általános információk

Program leírás

PROGRAM TANFOLYAMOK: Parti Law LL.M. Általános jogi tanulmányok egy online program mindenki számára nyitott a jogi diplomát, beleértve a nemzetközi és amerikai ügyvéd. Ez a program áttekintést ad az amerikai jog és az amerikai jogrendszer. Ez megfelel a tantervi követelményeket a Washington State Bar vizsgát. A diákok ebben a programban Élvezze a rugalmas figyelembe választani, és megszerzése "szakosodás" az egyik több koncentrációban, mint a Logisztikai és Közlekedési, ügyvédi gyakorlattal technológiát és üzleti jog. A diákok teljes a program mindössze egy év, vagy akár huszonnégy hónap. A következő kezdési időpontja a nyár 2017 kifejezés május 10, 2017.

Ez az online program áll 26 óra hitel. Tizenhárom kredit kurzusok van szükség. Ezek közé tartozik: Szakmai felelősség (2 kredit); Legal Research és írás (3 kredit); Polgári perrendtartás (3 kredit); Alkotmányjogi (3 kredit); és Bevezetés a US Törvény és Jog Rendszer (2 kredit).

Amellett, hogy a fenti szükséges tanfolyamokat, a diákok választhatnak, hogy 13 kredit az online választható kurzusok kínálatát az USA-ban törvény LL.M. program és a Logisztikai és szállítási programot. Válassza az online JD kurzusokat is rendelkezésre áll, Általános jogi tanulmányok LL.M. hallgatók. Néhány választható kurzusok közé tartozik: Ingatlanjog; Büntetőjogi és eljárási; Bizonyíték; Üzleti szervezetek; Nemzetközi üzleti tranzakciók; Amerikai bevándorlási törvény; Közigazgatási Jogi Közlekedési szakemberek: Ítélkezési és a bírósági felülvizsgálat; Munkajog Közlekedési szakemberek; Vám rendelet; és Közlekedési Biztosító.

PROGRAM oktatók: Parti törvény oktatók speciális képzés távoktatási tanítani az online szükséges tanfolyamokat ebben a programban. A kurzusok használja a korszerű technológia, amely lehetővé teszi a diákok, hogy néz előadások közben „útközben” (beleértve a mobil barátságos és letölthető előadások).

ALKALMAZÁSOK: A jelentkezők közvetlenül a LSAC honlapján: https://llm.lsac.org/login/access.aspx?appl=5320L4. Miután létrehozott egy napló és a jelszót, akkor automatikusan megkapja a általános törvény Studies program alkalmazását. Kérjük, lépjen kapcsolatba dékánhelyettese stratégiai és innovációs Margaret Ioannides e-mailben vagy telefonon MIoannides@fcsl.edu +1.904.256.1158 ha kérdése van. A pályázóknak, akik szerzett JD mértékben az Egyesült Államokban kell kérnie a hivatalos nyomtatott átirat a Law School Hivatalban. A pályázóknak, akik szereztek az első fokú törvény az Egyesült Államokon kívül kell kérni természetesen külön-tanfolyam átirat értékelést a jogi iskola átirat egy ügynökség által jóváhagyott kaliforniai bárban. Kívülről jelentkezők az USA-nak is egy TOEFL vagy IELTS jelentést.

Utoljára frissítve May 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Tovább

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Kevesebb