Olaj, gáz és bányászati ​​törvény

Általános információk

Program leírás

A tanfolyam az erre a területre kiterjedő szaktudásunkra épít, és az olaj-, gáz- és bányászati ​​ágazatot érintő jogi kérdések növekvő jelentőségére épül.

Ez biztosítja Önnek a jövőbeni karrier vagy további posztgraduális (MPhil / PhD) tanulmányok alapjait a szabályozási és kereskedelmi világ legtöbb területén, mivel ezek kapcsolódnak a nemzetközi energiaszektorhoz, különös tekintettel a kőolaj- és bányászati ​​ágazatokra. ez a gazdasági tevékenység virágzó területe.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Nyereség erős elemző megértése kulcsfontosságú jogi kérdések ebben a szakorvosi és bővülő terület a törvény.
 • Hogy elismerjék a Olaj, gáz és bányászati ​​iparágak globális gazdasági környezetben.
 • Használja ki szakértelmünket Olaj, gáz és bányászati, valamint a kiegészítő területeken a Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi jog.
 • Válasszon egy tanulmányt az útvonalat, hogy Önnek a teljes munkaidős, részmunkaidős és távoktatási lehetőségek állnak rendelkezésre.
 • Vegyen részt egy nemzetközi nyári egyetem a lehetőséget, hogy vizsgálja törvény az európai kontextusban.
 • Ösztöndíjak.
 • Egyedi modulok tanulmányozhatók a folyamatos szakmai fejlődés (CPD) díjakért. Küldjön nekünk részleteket.
 • A posztgraduális jogtudományi hallgatók 98% -a végzett vagy folytat további tanulmányokat a diploma megszerzése után hat hónappal (DLHE, posztgraduális képzésben résztvevők 2015-16).

Mit fog tanulni

Ez a tanfolyam erõteljes analitikus megértést nyújt a terület legfontosabb jogi kérdéseirõl, különös tekintettel az olaj-, gáz- és bányászati ​​ipar környezetvédelmi és beruházási jogi aspektusaira. Emellett a nemzetközi kereskedelemről és a kereskedelemrıl szóló erısségünkre is támaszkodik, amely segít globális gazdasági kontextusában felismerni az olaj-, gáz- és bányászati ​​iparágakat.

Hogy te tanított

A tanév az LLM tanfolyamok három részre szakadt: a két tízhetes szempontjából (Term egyik fut az elejétől a tanév, amíg a karácsonyi szünetben, két távon közötti karácsony és húsvét), és a nyári időszakban.

A teljes munkaidős hallgatók, akik a tanfolyamot egy tanév alatt teljesítik, mindegyik félévben három modulot tanulmányoznak, és lezárják a disszertációt a nyár folyamán.

A részéves hallgatók, akik a tanfolyamot két tanév alatt lefolytatják, évente (összesen hat) tanulmányoznak három modulot a Termékek egyik és kettő között (összesen hat), elkezdték dolgozni az értekezésüket az első nyári időszakban és befejezték a másodikban.

A teljes munkaidőben és a részmunkaidőben módok modul tanítják egész héten. Attól függően, hogy menetrendet akkor várhatóan részt több mint egy nap. Szemináriumok által vezetett tudósok, de általában megkövetelik, hogy végezzen átfogó irányított előkészítő munkát, és gyakran járnak rövid előadások vagy egyéb hozzájárulást. Modulok kivételesen átütemezett miatt természetesen igényeinek.

A pályaválasztás

Az LLM Olaj-, gáz- és bányászati ​​törvény tanított moduljai biztosítják a diákok számára a jövőbeli karriert vagy további tanulmányokat a szabályozási és kereskedelmi világ legtöbb vonatkozásában, mivel azok a nemzetközi energiaiparhoz kapcsolódnak, különös tekintettel a kőolajra és a kőolajra. a bányászati ​​ágazatoknak a gazdasági tevékenység növekedő területe.

A karrierfejlesztés szerves részét képezi a programnak, és a karrier csapatunk számos workshopot működtet, ahol azonosítja azokat a módszereket és stratégiákat, amelyek lehetővé teszik karriercéljainak elérését.

Az iskola jó hírnevének köszönhetően a jogi szakmában a diplomások nagyon keresettek és elismertek tudásuk mélysége és relevanciája miatt.

Belépési követelmények

UK

 • Jó jogi fokozat, 2,2 vagy magasabb.
 • Azok a pályázók, akiknek az első fokozata nem törvény, kötelesek bizonyítani, hogy elkötelezettek az LLM témában, amit tanulmányozni kívánnak.
 • A pályázóknak más tudományágak fogadja majd a megfelelő körülmények között, különösen, ha van tapasztalata a területen, még akkor is, ha nem az ügyvédek.

Megadjuk ezeket a minimális belépési követelményeket, de egyénileg értékeljük Önöket, hogy képesek vagyunk a kurzus előnyeire. Néha kínálunk helyeket a nem szabványos beiratkozási képesítések, valamint ipari vagy szakmai tapasztalatok alapján.

Nemzetközi

Elfogadjuk az iskolák, főiskolák és egyetemek képesítését a világ minden tájáról az UG és PG fokozatba való belépéshez. Ha nem biztos abban, hogyan a nemzetközi minősítés megfelel a követelményeknek kurzus keresse fel a nemzetközi képesítések oldalon.

Alapítvány tanfolyamok

Ha meg kell csinálni egy alapítvány természetesen, hogy megfeleljen a követelményeknek természetesen kérjük keresse Nottingham Trent International College (NTIC). Ha már tanult az Egyesült Királyságban egy iskola vagy főiskola, és szeretné tudni, hogy el tudjuk fogadni a minősítés keresse fel alapítvány tanfolyamok oldalon.

Angol nyelvi felvételi követelményeket

Ha az angol nem az első nyelved, meg kell mutanod, hogy az Ön nyelvi készségei elég erősek az intenzív tudományos tanulmányokhoz. Ehhez a kurzushoz általában az alábbiak egyikére van szükség:

 • IELTS 6.5, minimum 5,5 minden készség.
 • Ugyanilyen angol nyelvű képesítést.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Tovább

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Kevesebb
Nottingham , Nijmegen + 1 Több Kevesebb