Olaj- és földgáz törvény és politika LLM

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A világ hosszú távú gazdasági fejlődése a hatékony, innovatív és kreatív energia- és erőforrás-iparok létezésétől függ. Ezek viszont olyan személyekre támaszkodnak, akik jogi, gazdasági, technikai és politikai háttérrel rendelkeznek.

A CEPMLP e kérdések középpontjában áll, és a legmagasabb szintű szakképzést nyújtja a szakterületen, és felkészíti a diplomásokat a fejlődő globális gazdaság kihívásaira.

A CEPMLP a történelem folyamán folyamatos növekedést ért el, és alapvető tevékenységei közé tartozik a nemzetközi előfeltevés: tudományos teljesítmény, magas szintű tudományos kutatás, stratégiai tanácsadás és kiváló minőségű felsőoktatási képzés. Jelenleg több mint 500 regisztrált posztgraduális hallgató van több mint 50 országban világszerte.

Az oktatás, a kutatás és a tanácsadás interdiszciplináris megközelítése egyedülálló perspektívát nyújt a kormányok és a vállalkozások működése szempontjából. Rugalmas kurzusokat kínálunk a legjobbak között, melyeket a központ egyedülálló szakmai és tudományos kiválóság-kombinációjának megfelelően fejlesztett ki és folyamatosan frissített.

Ez szigorú képzést biztosít a posztgraduális hallgatóknak és a dolgozó szakembereknek. Teljes körű és távoktatási fokozatokat, egyéni vagy céges személyre szabott intenzív tréningeket és rövid szakmai szakmai szemináriumokat kínálnak.

Tanuljuk meg azokat a gyakorlati és szakmai készségeket, amelyekkel a nemzetközi munkahelyi komplex kereskedelmi és pénzügyi tranzakciókat el kell végezni, és sok változatos és izgalmas lehetőségeket fogunk felfedezni. Miért ne töltsön pár percet a pályázati űrlap kitöltéséhez - ez lehet a legszélesebb körű karrierlehetőség, amit valaha is megtehetsz!

Az Energiaügyi, Kőolajipari és Ásványi Jogi és Politikai Központ

A Dundeei Egyetem Energiaügyi, Kőolaj- és Ásványi Jogi és Politikai Központja a nemzetközileg elismert posztgraduális iskola a nemzetközi üzleti tranzakciók és a természeti erőforrások területén, valamint az energiajog és politika területén.

Az Északi-tenger olaj- és gázfejlesztései által ösztönözve a Központot 1977 májusában hozták létre.

A tanítás, a kutatás és a tanácsadás interdiszciplináris megközelítése egyedülálló perspektívát nyújt a kormányok, az üzleti élet és a közösségek működésében, és biztosítja a mai szakemberek számára a jövő kihívásait.

2004-ben a nemzetközi kereskedelemben a királynoki díj nyerte el az elismerést, hogy közel három évtizedig világszerte magas színvonalú szakmai képzést és oktatást biztosítunk.

Ez a minőség iránti elkötelezettség a mai napig fennmarad és tovább fog folytatni és javulni fog a jövőben.

57384_ksenia-kudelkina-531.jpg

Hogyan fogják megtanítani?

Tudás és megértés:

 • (globális és regionális) és nemzeti szabályozási kereteket és eszközöket az egyes államok, valamint a vállalatok és a kormányok között és azokon belül, valamint a nemzetközi energia- és természeti erőforrások területén működő vállalatok közötti szerződéses megállapodásokat.
 • a nemzetközi energia- és természeti erőforrások területén a joggal, szabályozással és szerződésekkel kapcsolatos kulcsfontosságú szakpolitikai kérdésekről.
 • a bíróságok joggyakorlata, valamint a bíróságok és egyéb vitarendezési mechanizmusok működése.

szakértelem

 • A nemzetközi energia- és természeti erőforrás-ágazatok jogi (vagy fiskális) rendszerének értékelése.
 • Részvétel nemzetközi egyezmények és nemzeti szabályok kidolgozásában, illetve a kormány és a vállalat közötti, illetve vállalatok közötti, a nemzetközi energia- és természeti erőforrások területén folytatott tárgyalások során.
 • Kritikusan vizsgálja felül az információkat és kritikusan elemezze a nemzetközi energia- és természeti erőforrásokkal kapcsolatos kérdéseket, a témák élvonalában bekövetkezett fejleményekkel.

Hogyan fogják értékelni

Az LLM kötelező és választható modulokból áll. A tanított összetevőt követi:

 • egy témakörön legfeljebb 15 000 szóbeli értekezés egyetemi tanár által jóváhagyott témakörben, vagy
 • egy gyakornoki jelentés - a diákok, akik ezt a lehetőséget választják, olyan szervezetet kell létrehozniuk, amely hajlandó 3 hónapos munkahelyet felajánlani, akit egyetemi felügyelő jóváhagyott.

Mit fog tanulni?

Az LLM-t összesen 180 kreditből állítjuk össze.

Core Modules: A következő modulokat kell kitölteni (40 kredit)

 • CP51005 - Nemzetközi kőolaj törvény és politika
 • CP51039 - Nemzeti és Összehasonlító Olaj- és Gáztörvény

Core Specialist: Legalább 40 kredit

 • CP51009 - Ásványolaj-politika és közgazdaságtan
 • CP52059 - Olaj- és gázjog - Kereskedelmi szerződések mátrixa
 • CP52064 - transzatlanti tárgyalási szimulációs gyakorlat
 • CP52066 - Nemzetközi jog: A transznacionális jogi problémák a kivonatoló iparágakkal szemben
 • LW52005 - Versenyjog
 • LW52135 - Nemzetközi adózási törvény

Kötelező választási modulok: 40 kredit

 • CP50003 - Értekezés (teljes munkaidős és távoktatás céljából)
 • CP51013 - Internship Report (teljes munkaidős és távoktatás)

Választható modulok

Az akadémiai ütemtervből elegendő modul, hogy a teljes kreditszám 180-ra nőjön.

Más CEPMLP LLM fokozatokhoz hasonlóan bármely jóváhagyott modul a választási modulokba beletartozhat.

Karrier

Milyen munkát végez a CEPMLP alumnija?

A válasz a változatos szerepek széles skálája. Fontos tudni, hogy minden munkához hasonlóan attól függ, hogy milyen szintű tapasztalattal és készségekkel rendelkezik, hogy a szerepek alkalmasak-e Önnek, egyetlen méret sem illik hozzá.

A korábbi alumniak munkát találtak különböző szervezetekkel, köztük a nemzeti olajvállalatokkal, a kutató- és termelési cégekkel, a kormányzattal és a minisztériumokkal, valamint a kereskedelmi szervezetekkel, beleértve a bankokat, az ügyvédi irodákat és a globális tanácsadást.

Belépési követelmények

Jó 4 éves diplomával kell rendelkeznie, amely megfelel az Egyesült Királyság kitüntetettségi fokozatának, lehetőleg a felső 2. osztályban vagy annál magasabb szinten. Azok a pályázók is, akik megfelelő 2. osztályú alacsonyabb fokozattal rendelkeznek. Bizonyítványokat és akadémiai átiratokat kell benyújtania az alkalmazással. Előnyben részesített tudományágak: Jog, Közgazdaságtan, Geológia, Kőolaj- vagy Bányászati ​​Mérnöki, Pénzügy, Üzlet, Menedzsment. Az energetikai / természeti erőforrások terén szerzett tapasztalat előnyt jelent, bár nem szigorú követelmény az MSc felvételére.

Angol nyelvi követelmény

IELTS Összességében 6.5

 • Hallgatás 6.0
 • Reading 6.0
 • Írás 6.0
 • Beszélő 6.0

Angol nyelvű programok

A Pre-Sessional és az Alapítvány programjait egész évben kínáljuk. Ezeket úgy tervezték, hogy felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra az Egyesült Királyságban, amikor még nem teljesítetted a nyelvi követelményeket a közvetlen beiratkozáshoz.

A Dundee-ről

Fantasztikus kultúra, gyönyörű tájak és híres barátságos emberek ... .Cotland szenvedély és innováció a szívében, és ezek csak néhány oka annak, hogy ez egy csodálatos hely az élet és a tanulmány.

Dundee a Tay folyó partján, Skócia keleti partján található. Rendszeresen jelenik meg az "életminőség" felmérések legmagasabb végén az Egyesült Királyságban - mindazt, ami nagyszerű a városi életben, de barátságos, kompakt és könnyen navigálható.

A Wall Street Journal Dundee-t a 2018-as évek egyik legfontosabb célpontjának nevezte el.

Dundee lakossága körülbelül 150 000 körül van. A diákok, akik a lakosság egyötödét alkotják, városunk a diákélet felé irányul.

A mi campusunk a Dundee élénk és szórakoztató West End szívében helyezkedik el, ahol üzletek, kávézók és éttermek találhatók az Ön küszöbén.

"A skót emberek kedvesek és barátságosak. Emlékszem az első napra, amikor megérkeztem, az a fickó, akinek találkoznia kellett velem, még nem volt ott. A taxis leejtett, kopogtam az ajtón, és nem volt ott, ezért vártam kívülről. Valaki jött és megkérdezte, hogy rendben vagyok-e, és meghívtam, amíg várták. Örömmel fogadott és ivott nekem, ezért kezdtem szeretni Dundee és Skócia népét az első naptól. " Willy William Mrema Tanzániából tanult és MSc Geotechnical Engineering-t tanult.

Utoljára frissítve November 2018

Az iskoláról

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses ... Tovább

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses function (business and management studies), the choices we make (psychology) and our politics and international relations. Essentially anything that influences how people think and behave. Kevesebb