LAWSTUDIES

Szellemi Tulajdonjogi LLM {lawstudies-certificate:singular} Találj

Azok a tudósok, akik már főiskolai vagy mesterképzést szereztek, úgy dönthetnek, hogy visszatérnek az iskolába egy szűk témakör jobb megértéséhez egy tanúsítványprogramon keresztül. Ez az oktatás különböző szintű lehet, például egyetemi vagy posztgraduális. A program befejezéséhez egy év eltarthat.

Mi a tanúsítvány a szellemi tulajdonjog terén? A szellemi tulajdonra vonatkozó jog a zenei, irodalmi és technológiai szektorban a védjegyek, szerzői jogok és szabadalmak tanulmányozása. Néhány program a szellemi tulajdon területén új technológiákkal kapcsolatos nehézségekre összpontosít. Mivel az ilyen típusú tanúsítványprogram széles körű ismereteket tartalmazhat, a pontos követelmények változhatnak. Egyes diákok olyan tanfolyamokon vehetnek részt, mint a védjegyek, a szellemi tulajdonjogok, a biotechnológiai szabadalmi jog, a külföldi szabadalmi perek és a szabadalmi leírás.

Nem csak ez az oktatás biztosítja a diákoknak a szellemi tulajdon jogi vonatkozásainak jobb megértését, hanem olyan átruházható készségeket is biztosít, amelyek könnyebben át tudják haladni személyes és szakmai életüket. Néhány résztvevő jobb tervezési, értékelési és értelmezési készségeket nyerhet.

A bizonyítvány költségét az egyetem, annak helye és a program időtartama határozhatja meg. Ha a kérelmezők becslést kérnek, akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolával.

Számos olyan munkahely létezik, amelyet könnyebben lehet beszerezni a szellemi tulajdonra vonatkozó igazolással. Például a diákok lehetnek szabadalmi és védjegyügynökök, szellemi tulajdonosok, szellemi tulajdonjogok, szerzői jogi tanácsadók és szabadalmi írók. Míg a diplomások azonnal beléphetnek a pályaválasztási karrierbe, egyesek dönthetnek úgy, hogy a mester vagy a doktori fokozaton keresztül továbbtanulnak. A tudósok korábbi oktatási és munkatörténete szerepet játszhat választásaikban és lehetőségeikben.

Tanusítványokat kínálnak az iskolák világszerte online és on-campus programok. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

1 Találatok Szellemi Tulajdonjogi LLM Filter

Diplomamunka a szellemi tulajdonban

University of Technology Sydney
Oklevél
feb. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyeteme ...

Tovább