close

Szűrők

Lásd a találatokat

Szellemi Tulajdonjogi LLM {lawstudies-certificate:singular} Találj

Azok a tudósok, akik már főiskolai vagy mesterképzést szereztek, úgy dönthetnek, hogy visszatérnek az iskolába egy szűk témakör jobb megértéséhez egy tanúsítványprogramon keresztül. Ez az oktatás különböző szintű lehet, például egyetemi vagy posztgraduális. A program befejezéséhez egy év eltarthat. Mi a tanúsítvány a szellemi tulajdonjog terén? A szellemi tulaj… Tovább

Azok a tudósok, akik már főiskolai vagy mesterképzést szereztek, úgy dönthetnek, hogy visszatérnek az iskolába egy szűk témakör jobb megértéséhez egy tanúsítványprogramon keresztül. Ez az oktatás különböző szintű lehet, például egyetemi vagy posztgraduális. A program befejezéséhez egy év eltarthat.

Mi a tanúsítvány a szellemi tulajdonjog terén? A szellemi tulajdonra vonatkozó jog a zenei, irodalmi és technológiai szektorban a védjegyek, szerzői jogok és szabadalmak tanulmányozása. Néhány program a szellemi tulajdon területén új technológiákkal kapcsolatos nehézségekre összpontosít. Mivel az ilyen típusú tanúsítványprogram széles körű ismereteket tartalmazhat, a pontos követelmények változhatnak. Egyes diákok olyan tanfolyamokon vehetnek részt, mint a védjegyek, a szellemi tulajdonjogok, a biotechnológiai szabadalmi jog, a külföldi szabadalmi perek és a szabadalmi leírás.

Nem csak ez az oktatás biztosítja a diákoknak a szellemi tulajdon jogi vonatkozásainak jobb megértését, hanem olyan átruházható készségeket is biztosít, amelyek könnyebben át tudják haladni személyes és szakmai életüket. Néhány résztvevő jobb tervezési, értékelési és értelmezési készségeket nyerhet.

A bizonyítvány költségét az egyetem, annak helye és a program időtartama határozhatja meg. Ha a kérelmezők becslést kérnek, akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolával.

Számos olyan munkahely létezik, amelyet könnyebben lehet beszerezni a szellemi tulajdonra vonatkozó igazolással. Például a diákok lehetnek szabadalmi és védjegyügynökök, szellemi tulajdonosok, szellemi tulajdonjogok, szerzői jogi tanácsadók és szabadalmi írók. Míg a diplomások azonnal beléphetnek a pályaválasztási karrierbe, egyesek dönthetnek úgy, hogy a mester vagy a doktori fokozaton keresztül továbbtanulnak. A tudósok korábbi oktatási és munkatörténete szerepet játszhat választásaikban és lehetőségeikben.

Tanusítványokat kínálnak az iskolák világszerte online és on-campus programok. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of Technology Sydney
Sydney , Ausztrália

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyeteme ... +

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyetemek közül elsőként teljesíti az Ausztráliában és Új-Zélandon nyilvántartásba vett regisztrált Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőnek szóló teljes oktatási követelményeket, a Trans-Tasman IP Ügyvédi Testületnél, valamint Ausztráliában jelöli az ügyvédet. -
Oklevél
Nappali
Részidős
Angol
feb. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba