close

Szűrők

Lásd a találatokat

Nemzetközi jog {lawstudies-certificate:singular} Összes megtekintése

A bizonyítvány egy akadémiai díj, amelyet a diákok befejeznek egy szűk témára összpontosító program befejezésére. A résztvevők képesek lehetnek az egyetemi, a végzős és a fejlett bizonyítvány tanfolyamokra. A program időtartama egy félévtől két évig változhat. Mi a tanúsítvány a nemzetközi jogban? Ez egy olyan program, amelynek célja, hogy segítse a diákokat a… Tovább

A bizonyítvány egy akadémiai díj, amelyet a diákok befejeznek egy szűk témára összpontosító program befejezésére. A résztvevők képesek lehetnek az egyetemi, a végzős és a fejlett bizonyítvány tanfolyamokra. A program időtartama egy félévtől két évig változhat.

Mi a tanúsítvány a nemzetközi jogban? Ez egy olyan program, amelynek célja, hogy segítse a diákokat a széles körű jogi háttér kialakításában, miközben a nemzetközi jogot érintő alapelvekbe és döntésekbe való továbbképzésben részesül. Sok egyetemnek szigorú tanulási pályája van erre a bizonyítványra, de minden iskola kicsit más lehet. A szükséges kurzusok hasonlóak lehetnek a nemzetközi jog alapjaihoz, az átmeneti igazságszolgáltatáshoz, a transznacionális szellemi tulajdonhoz fűződő joghoz és a nemzetközi kereskedelmi választottbírósághoz.

Nem csak ez az oktatás teszi a diplomások jobban megfelelnek a jogi karrier, de a készségek és ismeretek is javítani személyes kapcsolatokat. Sok diák javítja a kommunikációt, az érvelést és a szervezeti készségeket az ilyen típusú tanulás során.

A tanúsítvány költségét befolyásolhatja az iskola helyszíne, a program fókusza és a program időtartama. Mivel sok tényező van, a pályázóknak egy pontos becsléshez közvetlenül hozzá kell kapcsolódniuk az egyetemhez.

Azok a személyek, akik nemzetközi jogi igazolást szerzettek, különböző karrierlehetőségekre készülhetnek. Például sok diplomás nemzetközi ügyvédek vagy jogi tanácsadókká válik. Azonban nem minden diák adja meg ezeket a mezőket. Mások továbbra is újságírókká, kutatókká, professzorokká, bírákká, békefenntartókká vagy tanácsadókká válhatnak. A diplomások megszerzése után a karrierlehetőségeket befolyásolhatják a tudósok korábbi munkatapasztalatai.

Az egyetemek világszerte tanúsítvánnyal rendelkeznek. Lehet, hogy be is jelentkezhet egy online programba. A jelentkezés előtt meg kell találnia az igényeinek megfelelő tanúsítványprogramot. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Honolulu , Amerikai Egyesült Államok

Ha Ön olyan középhaladó szakember, aki az Egyesült Államokon kívül jogi diplomát folytat, és szeretné tovább folytatni a jogi tanulmányait egy nem hiteles, nem fokú alapon, ké ... +

Ha Ön olyan középhaladó szakember, aki az Egyesült Államokon kívül jogi diplomát folytat, és szeretné tovább folytatni a jogi tanulmányait egy nem hiteles, nem fokú alapon, kérjük, forduljon a Visiting International Professionals (VIP) Program. Ez a program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy olyan rugalmas tanterveket készítsenek, amelyek megfelelnek igényeiknek, függetlenül attól, hogy szakosodtak-e egy adott jogterületre vagy különböző jogtudományokra. -
Oklevél
Nappali
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba