Nemzetközi jog {lawstudies-certificate:singular} Összes megtekintése

A bizonyítvány egy akadémiai díj, amelyet a diákok befejeznek egy szűk témára összpontosító program befejezésére. A résztvevők képesek lehetnek az egyetemi, a végzős és a fejlett bizonyítvány tanfolyamokra. A program időtartama egy félévtől két évig változhat. Mi a tanúsítvány a nemzetközi jogban? Ez egy olyan program, amelynek célja, hogy segítse a diákokat a… Tovább

A bizonyítvány egy akadémiai díj, amelyet a diákok befejeznek egy szűk témára összpontosító program befejezésére. A résztvevők képesek lehetnek az egyetemi, a végzős és a fejlett bizonyítvány tanfolyamokra. A program időtartama egy félévtől két évig változhat.

Mi a tanúsítvány a nemzetközi jogban? Ez egy olyan program, amelynek célja, hogy segítse a diákokat a széles körű jogi háttér kialakításában, miközben a nemzetközi jogot érintő alapelvekbe és döntésekbe való továbbképzésben részesül. Sok egyetemnek szigorú tanulási pályája van erre a bizonyítványra, de minden iskola kicsit más lehet. A szükséges kurzusok hasonlóak lehetnek a nemzetközi jog alapjaihoz, az átmeneti igazságszolgáltatáshoz, a transznacionális szellemi tulajdonhoz fűződő joghoz és a nemzetközi kereskedelmi választottbírósághoz.

Nem csak ez az oktatás teszi a diplomások jobban megfelelnek a jogi karrier, de a készségek és ismeretek is javítani személyes kapcsolatokat. Sok diák javítja a kommunikációt, az érvelést és a szervezeti készségeket az ilyen típusú tanulás során.

A tanúsítvány költségét befolyásolhatja az iskola helyszíne, a program fókusza és a program időtartama. Mivel sok tényező van, a pályázóknak egy pontos becsléshez közvetlenül hozzá kell kapcsolódniuk az egyetemhez.

Azok a személyek, akik nemzetközi jogi igazolást szerzettek, különböző karrierlehetőségekre készülhetnek. Például sok diplomás nemzetközi ügyvédek vagy jogi tanácsadókká válik. Azonban nem minden diák adja meg ezeket a mezőket. Mások továbbra is újságírókká, kutatókká, professzorokká, bírákká, békefenntartókká vagy tanácsadókká válhatnak. A diplomások megszerzése után a karrierlehetőségeket befolyásolhatják a tudósok korábbi munkatapasztalatai.

Az egyetemek világszerte tanúsítvánnyal rendelkeznek. Lehet, hogy be is jelentkezhet egy online programba. A jelentkezés előtt meg kell találnia az igényeinek megfelelő tanúsítványprogramot. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Honolulu, Amerikai Egyesült Államok

Ha Ön olyan középhaladó szakember, aki az Egyesült Államokon kívül jogi diplomát folytat, és szeretné tovább folytatni a jogi tanulmányait egy nem hiteles, nem fokú alapon, ké ... +

Ha Ön olyan középhaladó szakember, aki az Egyesült Államokon kívül jogi diplomát folytat, és szeretné tovább folytatni a jogi tanulmányait egy nem hiteles, nem fokú alapon, kérjük, forduljon a Visiting International Professionals (VIP) Program. Ez a program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy olyan rugalmas tanterveket készítsenek, amelyek megfelelnek igényeiknek, függetlenül attól, hogy szakosodtak-e egy adott jogterületre vagy különböző jogtudományokra. -
Oklevél
Nappali
Angol
szept. 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here