close

Szűrők

Lásd a találatokat

Nemzeti jogtanulmányok {lawstudies-certificate:singular} Nézd meg

Tanúsítvány-programban való részvétel lehet a folytatás, amelyet bármelyik hallgatónak meg kell előznie a szakmai tanulmányaiban és az akadémiai pályafutásában. A bizonyítvány-programok rövid távú szakoktatást nyújtanak a szakterület legfontosabb területein, lehetővé téve a tudósok szakterületre specializálódását. A legfontosabb kérdés az, hogy mi a tanúsítv… Tovább

Tanúsítvány-programban való részvétel lehet a folytatás, amelyet bármelyik hallgatónak meg kell előznie a szakmai tanulmányaiban és az akadémiai pályafutásában. A bizonyítvány-programok rövid távú szakoktatást nyújtanak a szakterület legfontosabb területein, lehetővé téve a tudósok szakterületre specializálódását.

A legfontosabb kérdés az, hogy mi a tanúsítvány a nemzeti jog tanulmányozása során? Tanulmányi területként a nemzeti jog az adott ország vagy országok törvényi és jogi gyakorlatára vonatkozik. Például a nemzeti jogban végzett tanulmányok tanúsítványa kiterjedhet Németország törvényeire, vagy egész Európára kiterjedő jogszabályokra. Néhány nemzetközi szakterület a hasonló földrajzi területekre vagy a hasonló vagy közös jogi alapon működő országok szélesebb csoportjaira összpontosít. A tárgyalt területek általában általános jellegűek és szakosodtak, hogy a program résztvevőinek szilárd alapot nyújtsanak.

A nemzeti jogtudományi tanulmányi programban való részvételnek köszönhetően nagy lehetőség van a diákok karrierje során tartós értékű készségek elsajátítására. A kiterjedt kutatások elvégzésén túlmenően a tanulók szakértelmet nyerhetnek a nemzetközi diplomáciában és a szerződések, megállapodások és országközi megállapodások sajátos törvényeinek ismeretében.

A tanusítványköltségek függnek a program és az iskola hosszától, különösen a helyi, nemzetközi és az online iskolák közötti választásnál. Rövidebb programok vagy programok a résztvevők közvetlen közelében alacsonyabb költséggel járhatnak.

A nemzeti tanulmányok karrierje rendkívül kifizetődő lehet, számos lehetséges pályán. A nemzeti jogtudományok előkészíthetik az egyénet a politikai és diplomáciai karriert illetően, különösen a nemzetközi joggal és a tárgyalásokkal együtt. A nagykövetek gyakran jól ismerik a nemzeti jogot, különösen azokban az országokban, ahol munkát keresnek. A nemzetközi diplomáciai és szociális munkások is igényelnek egy oktatást a nemzeti jogban, különösen, ha az érdekképviseleti programokkal dolgoznak. Számos politikus is előnyösnek tartja a szövetséges országok jogi struktúráinak és gyakorlatának megértését.

A legjobb iskola meghatározása a helyszín és a kényelem, valamint a személyes menetrend alapján választható. Az online osztályok nagyobb rugalmasságot és nemzetközi programokhoz való hozzáférést tesznek lehetővé, míg a helyi iskolák sokkal ismertebb környezetet kínálhatnak. További információért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of Technology Sydney
Sydney , Ausztrália

Az ausztrál törvényben megszerzett oklevelet úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegye az Ausztrálián kívüli közjogi joghatóságok megfelelő képesítéssel rendelkező ügyvédjeinek, ... +

Az ausztrál törvényben megszerzett oklevelet úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegye az Ausztrálián kívüli közjogi joghatóságok megfelelő képesítéssel rendelkező ügyvédjeinek, hogy megfeleljenek a Legfelsőbb Bíróság NSW ügyvédjének felvételi követelményeinek. -
Oklevél
Nappali
Részidős
Angol
feb. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek