LAWSTUDIES

4 Jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:singular} Összes megtekintése

Tanúsítvány programok lehet kiváló módja annak, hogy felkészüljenek a főiskolai diploma programok. A program témakörének bevezető alapjaként a bizonyítványok a tudósok számára előnyös szerepet töltenek be a kiemelkedő tudományos teljesítmény felé.

Néhányan kíváncsiak: "mi a jogtudományok bizonyítványa?", És miért, ha egy LLB-t vagy JD-t kívánnak befejezni, szükségük lehet tanúsításra. A jogi tanulmányok tanúsítványa függhet az elvégzett tanúsítványprogramtól, de a legtöbb esetben magában foglalja a program résztvevői számára a jogi gyakorlat alapjainak ismeretét és tanulmányait, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres legyen egy fejlettebb jogprogramban. Ez a bizonyítvány olyan alapozó tényező, amely felkészíti a tanulókat a fokozatosan magas szintű intenzív tudományos fejlődés szigorúságára. A fejlettebb jogtudományi bizonyítványok a gyakorló jogi szakemberek akkreditálására is szolgálhatnak.

Azok a hallgatók, akik jogtudományi bizonyítványt szereznek, előnyt nyerhetnek a kritikus karrierképességben. A legmagasabb az ilyen készségek között az a képesség, hogy egyértelműen és pontosan kommunikáljanak és kommunikáljanak. Más értékes készségek közé tartozik a jogi dokumentáció kidolgozása és a hatékony jogi és igazságügyi szakemberek munkája.

A programköltségeket általában az egyetemre alapozva határozzák meg. A program hossza és a szükséges anyagok is hatással lehetnek az összes kiadásra.

Sokan, akik törvénytanulmányok tanúsító programjait folytatják, a törvényt magán vagy vállalati ügyvédként vagy jogi tanácsadóként gyakorolják. Azonban számos más lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akiknek van egy kitöltött jogtudományi tanúsítványa, beleértve a több olyan nem helyénvaló területet, amelyeket sokan esetleg nem gondolnak. Például egy jogtudományi bizonyítvány értékes lehet egy HR menedzser számára, aki széles körű ismereteket kér a munkajogtól. Egy másik szakma, amely bizonyítékot szerezne egy bizonyítványból, megfelelőségi menedzser, aki ismernie kell az egészségügyi és biztonsági törvényt.

Számos egyetem kínál on-campus programokat kiegészítve online tanúsítási programok, amelyek lehetővé teszik a diákok választhatnak a külföldi tanulmányokat, a helyi tanulmányokat, vagy részt vesz egy rugalmas online program. További információkért keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.

4 Találatok Jogi tanulmányok Filter

CertHE törvény

University of Essex Online
Oklevél
<
Részidős
<
16 hónap
Angol
On-line

Ha szeretné kipróbálni az egyetemi tanulmányokat, akkor az online CertHE-tanfolyamunk önálló képesítéssel érhető el, vagy egy lépcsőfokként használható egy Bachelor diplomához ...

Tovább

Paralegal Studies képesítés utáni bizonyítvány

Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law
Oklevél
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az NSU Law Paralegal Studies poszt-érettségi bizonyítvány programja előnyt ad a rendkívül igényes, magával ragadó karrierjének, mint paralegal, az Egyesült Államok ügyvédi iro ...

Tovább

Doktori tanúsítvány a törvények szerint

University of Technology Sydney
Oklevél
feb. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Az UTS Graduate Certificate in Laws (Gradwell) kielégíti a változó igényeit a jogi szakma. Az UTS GradCertLL szakmailag releváns és szellemileg jutalmazó lehetőséget kínál a j ...

Tovább

Paralegal Certificate Program

Paralegal
Oklevél
<
Részidős
<
8 hónap
Angol
Campus
On-line

A 8 hónapos Paralegal Certificate program a hallgatók 24 félév órai jogi szakirányú tanfolyamok és találkozik, vagy meghaladja a program időtartama követelményeinek elismert P ...

Tovább