Filter
Oklevél
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

3 Jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:singular} Keress

Tanúsítvány programok lehet kiváló módja annak, hogy felkészüljenek a főiskolai diploma programok. A program témakörének bevezető alapjaként a bizonyítványok a tudósok számára előnyös szerepet töltenek be a kiemelkedő tudományos teljesítmény felé.

Néhányan kíváncsiak: "mi a jogtudományok bizonyítványa?", És miért, ha egy LLB-t vagy JD-t kívánnak befejezni, szükségük lehet tanúsításra. A jogi tanulmányok tanúsítványa függhet az elvégzett tanúsítványprogramtól, de a legtöbb esetben magában foglalja a program résztvevői számára a jogi gyakorlat alapjainak ismeretét és tanulmányait, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres legyen egy fejlettebb jogprogramban. Ez a bizonyítvány olyan alapozó tényező, amely felkészíti a tanulókat a fokozatosan magas szintű intenzív tudományos fejlődés szigorúságára. A fejlettebb jogtudományi bizonyítványok a gyakorló jogi szakemberek akkreditálására is szolgálhatnak.

Azok a hallgatók, akik jogtudományi bizonyítványt szereznek, előnyt nyerhetnek a kritikus karrierképességben. A legmagasabb az ilyen készségek között az a képesség, hogy egyértelműen és pontosan kommunikáljanak és kommunikáljanak. Más értékes készségek közé tartozik a jogi dokumentáció kidolgozása és a hatékony jogi és igazságügyi szakemberek munkája.

A programköltségeket általában az egyetemre alapozva határozzák meg. A program hossza és a szükséges anyagok is hatással lehetnek az összes kiadásra.

Sokan, akik törvénytanulmányok tanúsító programjait folytatják, a törvényt magán vagy vállalati ügyvédként vagy jogi tanácsadóként gyakorolják. Azonban számos más lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akiknek van egy kitöltött jogtudományi tanúsítványa, beleértve a több olyan nem helyénvaló területet, amelyeket sokan esetleg nem gondolnak. Például egy jogtudományi bizonyítvány értékes lehet egy HR menedzser számára, aki széles körű ismereteket kér a munkajogtól. Egy másik szakma, amely bizonyítékot szerezne egy bizonyítványból, megfelelőségi menedzser, aki ismernie kell az egészségügyi és biztonsági törvényt.

Számos egyetem kínál on-campus programokat kiegészítve online tanúsítási programok, amelyek lehetővé teszik a diákok választhatnak a külföldi tanulmányokat, a helyi tanulmányokat, vagy részt vesz egy rugalmas online program. További információkért keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.

Tovább Kevesebb

3 Találatok Jogi tanulmányok

Paralegal

A 8 hónapos Paralegal Certificate program a hallgatók 24 félév órai jogi szakirányú tanfolyamok és találkozik, vagy meghaladja a program időtartama követelményeinek elism ... [+]

A 8 hónapos Paralegal Certificate program a hallgatók 24 félév órai jogi szakirányú tanfolyamok és találkozik, vagy meghaladja a program időtartama követelményeinek elismert Paralegal hatóságok és szervezetek.

Az online órák hetente találkoznak egy interaktív élő előadáson, amelyben a diákok hallgatják, hallgatják és kérdezhetik oktatóik kérdéseit. Elhozzuk az osztálytermet. A hagyományos campus alapú osztályok is rendelkezésre állnak.

A Haladó Jogi Tanulmányok Központja hallgatói a következő előnyöket élvezhetik:

Képzett Kar - Jog speciális tanfolyamok tanítják tapasztalt ügyvédekKarrier szolgáltatások - Dedikált támogatás az álláskereséshez az érettségi utánCanvas LMS - Innovatív és intuitív tanulási rendszerBlackboard Collaborate Ultra - Nézze meg, hallja és beszéljen oktatóival és osztálytársaival valós időbenWestlaw - Premiere online jogi kutatási szolgáltatás ügyvédek és jogi szakemberek számáraProDoc - Speciális szoftver a jogi dokumentumok automatizált előállításáhozMicrosoft Office 365 - Tartalmaz Word, PowerPoint, Excel, Outlook és így tovább@ Paralegal .edu email - Szakmai email címed a diploma megszerzése után... [-]
Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
8 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Technology Sydney

A Graduate Certificate in Jogi Tanulmányok megfelel a növekvő igény a nem-jogi diplomások dolgozik a köz-és a magánszektorban, hogy alaposan megértsék a jogi és szabályoz ... [+]

A kurzus vonzza a diákokat a különböző hátterek érdekeltek bővíteni a készség portfólió magában foglalja a megértését a jogi keret, beleértve a szakemberek a biztosítási, az emberi erőforrások, a banki és pénzügyi ágazat, a vezetők és a rendszergazdák, és a HSC jogi tanulmányok tanárok.

Ez a kurzus különösen a könyvelők és könyvvizsgálók, üzletfejlesztési vezetők, megfelelőségi vezetők, mérnökök és építészek, pénzügyi tanácsadók és tervezők, informatikai szakemberek, bűnüldözési tisztek, paralegals, közpolitikai tisztviselők, magán és nonprofit szektorok, ingatlanfejlesztők és nyilvános ágazati vezetők és adminisztrátorok (különösen a Külügy- és Kereskedelmi Minisztérium, a Főügyészi Főosztály és a Kincstár) munkatársai.... [-]

Ausztrália Sydney
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
0.5 - 1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Essex Online

Ha szeretné kipróbálni az egyetemi tanulmányokat, akkor az online CertHE-tanfolyamunk önálló képesítéssel érhető el, vagy egy lépcsőfokként használható egy Bachelor diplo ... [+]

CertHE törvényA CertHE Law tanfolyamról

Ha szeretné kipróbálni az egyetemi tanulmányokat, akkor az online CertHE-tanfolyamunk önálló képesítéssel érhető el, vagy egy lépcsőfokként használható egy Bachelor diplomához. A kurzust úgy tervezték, hogy bemutassa az angol jogrendszer mind polgári, mind büntetőjogi szempontból, valamint a kulcsfontosságú büntetőjogi fogalmak és elvek alapján.

A tanulmány olyan specifikus joggal kapcsolatos kérdésekre épül, amelyek a kommunikáció, a prezentáció, az írás, az analitikus és a kritikai gondolkodási készségek fejlesztését végző funkcionális modulok keretében zajlanak.

A törvény széles körben elismert és elismert tantárgy, és a CertHE törvényünkön szerzett tudás sok lehetőséget nyit meg Önnek, hogy karrierjét a jogi területen belül és kívül is kifejthesse.... [-]

Egyesült Királyság UK Online Colchester
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
On-line
Bővebben magyarul