LAWSTUDIES

Távoktatás Technológiai jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:plural} Nézd meg az Amerikai Egyesült Államokban 2020

A bizonyítvány-program befejezése kiegészítheti egy meglévő szakot vagy középfokú oktatást speciális szakismereti készségek hozzáadásával. Gyakran ez egy promócióhoz, belépő szintű pozícióhoz vagy egy egyetemi programba való belépéshez vezethet.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Távoktatás Technológiai jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:plural} az Amerikai Egyesült Államokban 2020

1 Találatok Technológiai jogi tanulmányok, Amerikai Egyesült Államok, Távoktatás Filter

Bizonyítvány a számítógépes biztonságban és az adatvédelmi törvényben

Albany Law School
Oklevél
szept. 2020
<
6&nbsp;-&nbsp;12 hónap
Angol
Campus
On-line

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

Tovább