LAWSTUDIES

Távoktatás Technológiai jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:plural} Találj Észak-Amerikában 2020

Bárki, aki karrierlehetőségét tovább kívánja növelni, vagy diplomamunka programot folytat, igazságügyi program megszerzésével jelentősen javíthatja az esélyeit. Ezek a programok gyakran kevesebb időt igényelnek, mint az alapképzés vagy a mesterképzés.

A LLM Information Technology mértékben fejlett tudás és teljes megértése az információs technológia törvény. Egy személy a lehetőséget, hogy válasszon a széles témákban. Érettségi után, a munka, mint egy nemzetközi hírszerző tiszt, vagy az informatikai felügyelet menedzser és egyéb kapcsolódó szakmák.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Kezdd el Ma a legjobb Távoktatás Technológiai jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:plural} Észak-Amerikában 2020

1 Találatok Technológiai jogi tanulmányok, Észak Amerika, Távoktatás Filter

Bizonyítvány a számítógépes biztonságban és az adatvédelmi törvényben

Albany Law School
Amerikai Egyesült Államok, Albany
Oklevél
01 Sep 2020
<
6 hónap
Angol
Campus
On-line

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

Tovább