LAWSTUDIES

2 Üzleti jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:singular} Megtekintés

A bizonyítványok általában kilenc és harminc óra hitelórát vesz igénybe, és általában egy éven belül befejeződnek, amikor a diákok teljes munkaidőben vesznek részt. Bizonyos képzési programok speciális képzést kínálnak a szakemberek számára, akik remélik, hogy továbbhaladnak karrierjükben.

Mi a tanúsítvány az üzleti jogi tanulmányok terén? A kereskedelmi jog tanúsítványa lehetővé teheti a hallgatók számára a szükséges képesítést, hogy védjegyügyvédként regisztrálhassanak, vagy lehetőséget adhassanak arra, hogy egy meglévő karrierjük során előrelépjenek. Az ilyen programok során tanított tantárgyak magukban foglalhatják a szellemi tulajdonjogot, a felmerülő technológiák, a szabadalmak és a szerzői jogok elveit, az immateriális gazdaságok üzleti modelljeit, a nemzetközi kereskedelmet, a kereskedelmi jogot és a védjegybitorlást.

Az üzleti jogi tanulmányokban tanúsítványokkal rendelkezőknek gyakran van nagyobb tervezési készsége és a gazdaság interdiszciplináris megértése. Ezek a készségek értékes lehetnek mind a jogi karrier, mind a személyes életben. A program befejezésének további előnyei közé tartozik a forgatókönyvek értelmezése és a jogi következmények felmérése.

A diákok e programok gyakran különböző költségekkel találkoznak. A tanúsítási programokat kínáló iskolák világszerte megtalálhatók, ami a tandíj és a kapcsolódó díjak változásához vezet. A leendő résztvevőknek közvetlenül az iskolákhoz kell fordulniuk a pontos információkért.

A karrier a gazdasági jogban nagyon kifizetődő lehet. A magas fizetések és az értelmes hozzájárulások fellebbezése befolyásolhat néhány reménykedő szakembert. Azok, akik tanúsítványt szereznek az üzleti jog tanulmányi programban, védjegyügyvédként, médiatisztviselőként, szellemi tulajdon vagyonkezelőként, IP jogászként, IP portfólióvezetőként, kormányzati szabályozóként vagy politikai döntéshozóként munkát kereshetnek. Más diplomások munkát találhatnak szakképzett ügyvédként a nemzetközi kereskedelmi vagy kereskedelmi jogi tanácsadóknál.

Az üzleti jogi tanulmányok elvégzéséhez szükséges bizonyítványprogram sikeres pályafutást eredményezhet számos iparágban. Vannak olyan helyek a világon, amelyek ezeket a tanúsítványprogramokat kínálják. Számos iskola kínál online programokat, hogy tovább növelje ennek a kurzusnak a kényelmét. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

2 Találatok Üzleti jogi tanulmányok Filter

Bizonyítvány a számítógépes biztonságban és az adatvédelmi törvényben

Albany Law School
Oklevél
<
6&nbsp;-&nbsp;12 hónap
Angol
On-line

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

Tovább

Diplomamunka a szellemi tulajdonban

University of Technology Sydney
Oklevél
feb. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyeteme ...

Tovább