close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Üzleti jogi tanulmányok {lawstudies-certificate:singular} Megtekintés

A bizonyítványok általában kilenc és harminc óra hitelórát vesz igénybe, és általában egy éven belül befejeződnek, amikor a diákok teljes munkaidőben vesznek részt. Bizonyos képzési programok speciális képzést kínálnak a szakemberek számára, akik remélik, hogy továbbhaladnak karrierjükben. Mi a tanúsítvány az üzleti jogi tanulmányok terén? A kereskedelmi jog t… Tovább

A bizonyítványok általában kilenc és harminc óra hitelórát vesz igénybe, és általában egy éven belül befejeződnek, amikor a diákok teljes munkaidőben vesznek részt. Bizonyos képzési programok speciális képzést kínálnak a szakemberek számára, akik remélik, hogy továbbhaladnak karrierjükben.

Mi a tanúsítvány az üzleti jogi tanulmányok terén? A kereskedelmi jog tanúsítványa lehetővé teheti a hallgatók számára a szükséges képesítést, hogy védjegyügyvédként regisztrálhassanak, vagy lehetőséget adhassanak arra, hogy egy meglévő karrierjük során előrelépjenek. Az ilyen programok során tanított tantárgyak magukban foglalhatják a szellemi tulajdonjogot, a felmerülő technológiák, a szabadalmak és a szerzői jogok elveit, az immateriális gazdaságok üzleti modelljeit, a nemzetközi kereskedelmet, a kereskedelmi jogot és a védjegybitorlást.

Az üzleti jogi tanulmányokban tanúsítványokkal rendelkezőknek gyakran van nagyobb tervezési készsége és a gazdaság interdiszciplináris megértése. Ezek a készségek értékes lehetnek mind a jogi karrier, mind a személyes életben. A program befejezésének további előnyei közé tartozik a forgatókönyvek értelmezése és a jogi következmények felmérése.

A diákok e programok gyakran különböző költségekkel találkoznak. A tanúsítási programokat kínáló iskolák világszerte megtalálhatók, ami a tandíj és a kapcsolódó díjak változásához vezet. A leendő résztvevőknek közvetlenül az iskolákhoz kell fordulniuk a pontos információkért.

A karrier a gazdasági jogban nagyon kifizetődő lehet. A magas fizetések és az értelmes hozzájárulások fellebbezése befolyásolhat néhány reménykedő szakembert. Azok, akik tanúsítványt szereznek az üzleti jog tanulmányi programban, védjegyügyvédként, médiatisztviselőként, szellemi tulajdon vagyonkezelőként, IP jogászként, IP portfólióvezetőként, kormányzati szabályozóként vagy politikai döntéshozóként munkát kereshetnek. Más diplomások munkát találhatnak szakképzett ügyvédként a nemzetközi kereskedelmi vagy kereskedelmi jogi tanácsadóknál.

Az üzleti jogi tanulmányok elvégzéséhez szükséges bizonyítványprogram sikeres pályafutást eredményezhet számos iparágban. Vannak olyan helyek a világon, amelyek ezeket a tanúsítványprogramokat kínálják. Számos iskola kínál online programokat, hogy tovább növelje ennek a kurzusnak a kényelmét. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Albany Law School
Albany , Amerikai Egyesült Államok

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben -
Oklevél
6 - 12 hónap
Angol
On-line
 
University of Technology Sydney
Sydney , Ausztrália

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyeteme ... +

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyetemek közül elsőként teljesíti az Ausztráliában és Új-Zélandon nyilvántartásba vett regisztrált Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőnek szóló teljes oktatási követelményeket, a Trans-Tasman IP Ügyvédi Testületnél, valamint Ausztráliában jelöli az ügyvédet. -
Oklevél
Nappali
Részidős
Angol
feb. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba