Nyári nyelvi és Jogi Intézet

Általános információk

Program leírás

A nyári nyelvi és Law Institute egy négy hetes intenzív képzési tapasztalattal kizárólag külföldi jogi szakemberek és diákok. Az intézet célja, hogy:

  • Megismertesse a hallgatókat a gyakorlás és tanulás a törvény az Egyesült Államokban;
  • A hallgatók a gyakorlati bevezetés amerikai jogi kutatás és elemzés; és
  • Javítani kell a tanulók angol nyelvtudás, integrált English Jogi célokra programot.

Vezetett naponta a School of Law, amelynek székhelye a festői városi campus a Case Western Reserve University in kulturális központjában clevelandi University Circle, az intézet egy speciális program célja, hogy bővítse és a lengyel külföldi hallgatók már erős angol kommunikációs készség, miközben bevezetésével, hogy az amerikai common law gyakorlat és felkészíti őket a szigorú amerikai jogi egyetemre tanulni.

Intenzív angol nyelvű tanulmány

Angol Jogi célokra egy innovatív, integrált és gyakorlati program, amely hangsúlyozza az olvasás, elemzés, kutatás, írás és szövegértési készség szükséges, hogy részt vegyenek a jogi diskurzus. Az előadás-sorozat, ügyvédi beszélgetés ülések és a Case Western Reserve módszert vezet be a jogi szakemberek, hogy tervezi, hogy részt vegyen egy LL.M. programot, vagy egyszerűen csak szélesíteni általános ismereteket az amerikai jogrendszer-a gyakorlatban a törvény az Egyesült Államokban leendő LL.M., SJD, vagy JD hallgatók képzését a külföldi oktatási és jogi rendszer kerül bevezetésre, hogy a tanulmány a törvény az Egyesült Államokban előtt részt vett saját programjaik.

A diákok számos alkalma nyílik gyakorolni beszélgetést, és szövegértési készség, miközben megismerkedett az amerikai tantermi dinamikáját, így a "szókratészi módszert." A nyelvi készségek fejlesztésére egy jogi vonatkozású összefüggésben a konkrét célra jogi tanulmány és acclimating osztálytermi dinamikát ad a diákok egy előnyt, és bizalmat bárki amerikai jogi tanulmányok programot és egymásra amerikai ügyvéd jogi szakember.

A nyári nyelvi és Jogi Intézet nyitott minden olyan külföldi jogi szakmai és bármilyen nemzetközi hallgatói. Egyes esetekben befejezése intézet lesz a felvételi követelmény a külföldi diplomával LL.M. program a School of Law.

Felkészülés a jogi tanulmány

Utasítást az intézet négy hetes tanfolyamok, ütemezett hétfőtől csütörtökig, 09:00-04:00, és pénteken, 9 órától délig (összesen 120 kontaktóra). Minden osztályban kerül megrendezésre a jogi egyetemre. Mert azt akarjuk diákok, hogy ebből a legnagyobb hasznot a nyári nyelvi és Law Institute, akkor számíthat a diákok részt osztályok teljes munkaidőben, heti 30 órát. Mid-session értékelés és előrehaladási jelentések adnak ki, valamint a végleges értékelését és a teljesítési igazolás.

Két reggeli órákban hetente fog összpontosítani készen a jogi egyetemre kiélesíti nyelvtudása révén bevezető tanulmány alapvető elsőéves jogi egyetemre tanfolyamok. A hallgatók növeljék használata jogi vonatkozású szókincs és kifejezések. Délutánra fog bevezetni, anyagok és erőforrások a törvény könyvtár és a jogi egyetemre számítógépes rendszereket. Hallgatók szert felbecsülhetetlen tapasztalatot a hagyományos és az elektronikus jogi kutatás és elemzés.

Péntek délutánonként ingyenes időt a diákoknak, hogy megismerjék a Case Western Reserve University egyetemen, és számos kulturális látnivaló a Cleveland, köztük a világhírű Cleveland Orchestra, a Cleveland Museum of Art, University Circle, és a Rock and Roll Hall of Fame és Múzeum.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliv ... Tovább

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliver the best public interest law opportunities. The magazine also listed us among its first "honor roll of law schools" that deliver the best practical training. Kevesebb