A Hawaii Visiting International Professionals (VIP) program külföldi jogi és üzleti szakembereknek lehetőséget biztosít arra, hogy az amerikai és a nemzetközi jogot egy nem hiteles, nem diplomamegfelelős kurzusokon keresztül tanulmányozzák. A VIP program ideális a karrier-szakemberek számára, akik speciális jogi tanulmányokat kívánnak folytatni, de nem keresnek diplomát. Azt is várjuk az LLM diplomások, akik szeretnének további képzést szerezni az amerikai jogban, vagy arra készülnek, hogy egy amerikai bárvizsgát vegyenek részt a tanfolyamokon.

A teljes VIP program minden évben augusztusban kezdődik és május végén ér véget, de a pályázók, akik nem tudják teljes időt tölteni a Law School-ban, csak egy félévre vehetnek részt a VIP programban. A VIP résztvevők az osztályok féléves órájaként akár 17 kredit órát vehetnek fel könyvvizsgálóként. Bár a VIP-résztvevők szabadon vehetik a legtöbb jogi egyetemi tanfolyamot, a beiratkozás feltétele a hely rendelkezésre állása és a tanfolyam oktató általi jóváhagyása.

A program befejezésekor a résztvevők megszerzik a könyvvizsgáló átiratát és egy VIP-tanúsítványt a Jogi Iskolából. Az ellenőrzött kurzusokat nem szabad felhasználni a Hawai'i Egyetem egyéb programjainak bármilyen követelményeinek teljesítéséhez.

A VIP program tagjai szívesen vesznek részt minden jogi iskola tevékenységében, és teljes mértékben be vannak építve a jogtudományi közösségünkbe. A VIP résztvevők az orientációs és egyéb különleges rendezvényeken is részt vesznek az LLM hallgatóknak és a látogatóknak az év során.

Alkalmazni:

A VIP Programnak tartalmaznia kell a VIP jelentkezési lapot, egy személyes nyilatkozatot és önéletrajzot, a 60 dolláros bejelentési díjat, két ajánlott levelet, a pénzügyi támogatási dokumentációt és az útlevél bioinformációs oldalának másolatát. A TOEFL, IELTS vagy azzal egyenértékű angol teszt is szükséges; az ajánlott minimális TOEFL pontszám a VIP pályázók számára 500 (CBT 173, IBT 61).

A pályázatokat folyamatosan figyelembe veszik, és a felvételt rendelkezésre bocsátják. A pályázók azonban azt tanácsolják, hogy a vízum feldolgozása több hónapig is eltarthat, ezért a lehető legkorábban alkalmazni kell.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020