Nemzetközi jogi mester

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A kurzus

Az LLM nemzetközi jog program célja azoknak, akik szeretnék fejleszteni szakértelmét a nemzetközi jogban.

Ez a program lehetőséget ad arra, hogy a legfontosabb nemzetközi tantárgyakkal kapcsolatban alaposan megértsük a törvényt. Ösztönözni kell arra, hogy fontolja meg a nemzetközi törvények szerepét a nemzetközi ügyekben és kritikai megértését annak érdekében, hogy a törvény hogyan befolyásolja a nemzetközi tevékenység valamennyi aspektusát, a kereskedelem és a bűnüldözés büntetőeljárásától a nemzetközi kapcsolatokban, az emberi jogokban és az emberi jogok védelmében a környezet.

Önnek lehetősége lesz arra, hogy megvizsgálja a nemzetközi szervezetek és intézmények, például az ENSZ, a Nemzetközi Bíróság és az EU szerepét és kapcsolatait. A program tartalmát a legfrissebb viták és a nemzetközi jog fejleményei tájékoztatják, és célja a diákok valóságos esetekben és dilemmákban való részvétele.

A dolgozat részeként jelentős doktori értekezésre van szükség, melynek célja, hogy növelje kutatási készségeit, miközben részletes vizsgálatot végez az Ön által kiválasztott területen.

Hogyan tanulsz?

A programot két óránként, heti egyszer, minden modulban szállítják. Széles előkészítésre van szükség minden szeminárium esetében, és szélesebb olvasmány várható.

A posztgraduális szintű tanulmány magában foglalja a független tanulmányok jelentős részét, az előadások és a szemináriumok által lefedett anyag feltárását. Általános útmutatásként, a tanuló minden órájára várhatóan két-három órát töltenek egy független tanulmányban.

További információért kérjük, forduljon a program vezetőjéhez.

Hogyan értékeljük

Minden modulot írásbeli megbízások alapján értékelnek. Szükség van egy jelentős értekezés megírására is. Nincsenek írásbeli vagy szóbeli vizsgák.

Értékelési visszajelzés

A University of Lincoln értékelési visszajelzési politikája azt kívánja biztosítani, hogy az akadémikusok azonnal visszajelzést kapjanak az értékelés során - általában a benyújtás időpontjától számított 15 munkanapon belül.

Belépési követelmények

Az első vagy a második osztály kitüntetett diplomát adott témában.

A nemzetközi hallgatóknak az IELTS 6.5-es nyelvi nyelvet meg kell követniük, minden egyes elemben legalább 6,0, vagy ezzel egyenértékű. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Kevesebb